Imatge d'arxiu de la residència Les Vinyes de Falset

La residència Les Vinyes de Falset ha registrat 40 morts en el brot que es va iniciar al setembre

En total, 52 residents han superat la malaltia i queden 18 positius pendent d'una nova prova | El brot ha afectat 110 persones

La residència d'avis Les Vinyes de Falset ha estat una de les més perjudicades pel coronavirus. Un brot detectat al setembre ha causat la mort de 40 persones, mentre que 52 residents han superat la malaltia i n'hi ha 18 de positius pendents d'una nova prova serològica.

L'Ajuntament de Falset ha realitzat un comunicat explicant la situació de la residència després de gairebé dos mesos després que comenci el brot a mitjans de setembre. En total, s'han vist afectades 110 persones. A la resta del municipi del Priorat, hi ha sis casos positius, dels quals dos estan hospitalitzats, mentre els altres quatre romanen aïllats als seus domicilis.

El consistori de Falset ha fet una crida a la responsabilitat ciutadana i que tots els veïns i veïnes segueixin les mesures de prevenció i seguretat per fer front a la propagació del virus al municipi. L'ajuntament ha assegurat que «les mesures sanitàries són d'obligat compliment i les persones que no les respectin estan sent advertides i sancionades».


Comentaris