Dos homes i dues dones sobre un escenari amb el teló tancat

La companyia Absents porta la comèdia 'Dos més dos' a la Sala Santa Llúcia de Reus

Serà diumenge, 13 de juny, a les set del vespre

La companyia teatral Absents porta, aquest diumenge, la comèdia Dos més dos a la Sala Santa Llúcia de Reus. Serà a les set del vespre i sota la direcció de Miquel Fernández. L'obra arriba a la capital del Baix Camp després de la seva estrena al Teatre Tarragona el passat 10 d'abril.

El text planteja la trobada de dues parelles d'amics en la qual una explica a l'altra que són swingers, és a dir, que practiquen l'intercanvi de parelles. L'impacte d'aquesta notícia en la segona parella, més tradicional, serveix de punt de partida de la comèdia.

De quina manera reben la notícia i quina és la reacció posterior dels dos membres de la relació portarà moments còmics i dramàtics. Segons els seus artífexs, la voluntat és que aquestes situacions, en segon terme, facin reflexionar l'espectador. El món de la parella, l'amor, la sexualitat, el desig o la fidelitat es posaran sobre l'escenari del raval de Santa Anna de Reus.

L'obra és, de fet, una adaptació cinematogràfica. L'origen de la història és la pel·lícula argentina del mateix títol. En el cas d'aquesta versió teatral, suposa la renovació del repartiment de la companyia Absents. També implica el retorn a la direcció teatral de Miquel Fernández després d'un temps fora dels escenaris.

No està recomanada per a menors de 13 anys i es podrà veure a la Sala Santa Llúcia de Reus aquest diumenge, 13 de juny, a les set del vespre. Les entrades es poden comprar per internet i també a la taquilla, el mateix diumenge. Els socis de la Germandat de Sant Isidre i Santa Llúcia les poden aconseguir per nou euros. Per a les persones que no siguin sòcies de l'entitat, el preu és de deu euros de manera anticipada i dotze euros a taquilla.