GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

ACNUR serà present a La Fira Centre Comercial de Reus

L'organització tindrà un estand a La Fira Centre Comercial del 20 al 23 de març
La Fira Centre Comercial Reus tindrà un estand dedicat a l'entitat humanitària ACNUR | Miguel Cabrerizo
 

Per segon any consecutiu, l'Agència de l'ONU per als refugiats, ACNUR, serà present a La Fira Centre Comercial de Reus per apropar el seu treball i la seva missió als ciutadans. Aquesta organització disposarà d'un estand del dimecres, 20 de març, al dissabte, 23 de març, i estarà obert des de les 10.00 hores fins a les 21.00 hores.

 

L'objectiu d'aquesta iniciativa és sensibilitzar a les persones sobre un tema tan delicat com és el dels refugiats i desplaçats i donar a conèixer el treball i la feina que fa ACNUR envers aquesta qüestió, per tal de buscar nous socis que donin suport a la tasca de l'entitat humanitària. També pretendre transmetre la importància i la urgència de les ajudes que realitza a escala internacional. 

 

Els camps de refugiats amb ulleres de realitat virtual 

Una de les iniciatives més destacades que proposa l'entitat humanitària al seu estand és l'ús de la realitat virtual. A través d'unes ulleres de realitat virtual es podrà veure un camp de refugiats, de manera que, les persones interessades podran conèixer més detalls sobre aquests camps i sobre la situació en la qual viuen les persones refugiades, a més podran experimentar com és treballar amb persones i llocs com aquests i podran entendre, d'una manera més realista, les tasques que realitza ACNUR. Cal recordar que ACNUR està present a 127 països de tot el món oferint un refugi segur, cobrint les necessitats nutricionals i abastint d'aigua potable a les persones que estan sota la seva protecció. 

 

A més, la presència d'aquesta organització a La Fira Centre Comercial coincideix amb el llançament del repte internacional «2.000 milions de quilòmetres cap a un lloc segur». Aquest repte busca a persones que vulguis apuntar-se a la iniciativa de sumar quilòmetres a un comptador internacional per visualitzar els 68,5 milions de quilòmetres que sumen tots els refugiats en total. 

 

D'aquesta manera, La Fira Centre Comercial de Reus se suma així a la llista d'empreses del sector públic i privat, d'una quarantena de ciutats de l'estat espanyol, que donen suport a l'entitat humanitària ACNUR i a les seves tasques d'ajuda a les persones refugiades.