Els actes de Misericòrdia d'aquest dilluns 23 de setembre

La Festa Major Petita protagonitza el programa del 23 de setembre
Imatge del Ball de Gitanes petit de Reus | Josep Martí

 

Recta final dels actes de les Festes de Misericòrdia 2019. Aquest dilluns, 23 de setembre, l'ambient ja s'escalfa amb la sortida del Seguici Petit de Reus, tant en cercavila com fent la passada de lluïment en acabar-la. Abans, però, el Ball parlat de Marcos Vicente també sortirà al carrer per mostrar al públic la representació de la seva llegenda.

 

 

Tot plegat anunciat, com és habitual, pel Toc de Festa Major Petita del Campanar de Reus, a càrrec dels Pioners i Caravel·les dels agrupaments escoltes i guies MontsantCim i Misericòrdia. Fora del Seguici, la Trobada de Misericòrdies tancarà el programa d'actes d'aquest dilluns, 23 de setembre.

 

Imatge del Seguici Petit durant les Festes de Misericòrdia del 2018 | Josep Martí

 

Els actes de Misericòrdia d'aquest dilluns, 23 de setembre

17.30 h, a la PLAÇA D’EVARIST FÀBREGAS, representació del Ball parlat de Marcos Vicente.

 

18.00 h, des del CAMPANAR, Toc de la Festa Major Petita per anunciar la sortida del Seguici Petit, a càrrec dels Pioners i Caravel·les dels agrupaments escoltes i guies MontsantCim i Misericòrdia, campaners de la ciutat.

 

18.00 h, des de l’AJUNTAMENT, inici de la cercavila del Seguici Petit de la ciutat. Amb la participació dels músics de l’Aula de Sons de Reus, el Ball de Diables infantil, el Drac petit, la Cucafera, el Basilisc petit, el Lleó petit, els Nanos petits, la Mulassa petita, els Vitxets, Moros i Indis petits, el Ball de Marcos Vicente, el Ball de Pastorets petit, el Ball de Cercolets petit, el Ball de Prims petit, el Ball de Valencians petit, el Ball de Bastonets de l’Esbart Santa Llúcia, el Ball de Mossèn Joan de Vic petit, el Ball de Gitanes petit, l’Escola de Bastons de l’Orfeó Reusenc, la Canalla dels Xiquets de Reus, l’Àliga petita i la Banda de Música del Pare Manyanet. Recorregut: plaça del Mercadal, carrer Major, plaça de Sant Pere, carrers de les Peixateries Velles, de l’Hospital i de la Presó, plaça de la Farinera, carrer de Santa Anna, raval de Santa Anna, plaça de Prim i carrer de Monterols, i acabarà novament a la plaça del Mercadal, on es farà la passada de lluïment.

 

19.30 h, a la PLAÇA DEL MERCADAL, berenar popular, gentilesa de Borges.

 

20.00 h, a l’AJUNTAMENT, XXVII Trobada de Misericòrdies de la nostra ciutat.

Més notícies de la categoria Reus