Adjudicades les obres de construcció del polilleuger de l'escola Joan Rebull de Reus

El cost de les obres és d'1.210.321,99 euros i està previst que s'iniciïn al llarg d'aquest mes i tinguin una durada de 10 mesos i mig
Imatge virtual de com quedaria el polilleuger de l'escola Joan Rebull de Reus | Cedida
 

 

L'empresa municipal Reus Esport i Lleure S.A. ha adjudicat a l'empresa Construccions Jaén Vallés S.L. el contracte per a la construcció del polilleuger vinculat a l'escola Joan Rebull de Reus per un import d'1.210.321,99 euros. Està previst que les obres s'iniciïn aquest mes d'agost, i el contracte preveu una durada de les obres de 10 mesos i mig.

 

El polilleuger tindrà una superfície total de 2.565 metres quadrats i comptarà amb una pista poliesportiva de 22 x 44 metres. La pista serà apta per a la pràctica de les modalitats esportives de sala, inclosos el patinatge i l'hoquei patins.

 

Imatge virtual del polilleuger de l'escola Joan Rebull de Reus | cedida
 

 

El polilleuger de l'escola Cèlia Artiga ja està en marxa

L'inici de les obres del nou equipament esportiu coincidirà amb els treballs de construcció del polilleuger vinculat a l'escola Cèlia Artiga, actualment en marxa, i amb unes característiques semblants. Reus Esport i Lleure treballa amb la previsió que el polilleuger de l'escola Cèlia Artiga entri en funcionament la primavera del 2020 i, del Joan Rebull, a l'inici del curs 2020-2021. 

 

Els polilleugers són una aposta per cobrir la ciutat d'instal·lacions esportives de proximitat i facilitar la pràctica esportiva de tots els col·lectius. Aquests equipaments tenen com a objectiu respondre a les necessitats escolars, tant pel que fa a les activitats docents d'educació física, com a les activitats extraescolars esportives. 

 

Imatge virtual del polilleuger de l'escola Joan Rebull de Reus  | cedida
 

 

L'ús social dels nous polilleugers seguirà la línia dels que ja existeixen fins a hores d'ara a la ciutat, és a dir, amb una distribució de tres franges horàries: horari escolar (per activitats docents pròpies del centre escolar o, puntualment, de centres escolars propers), horari extraescolar (de dilluns a divendres al migdia i en horari correlatiu a l'escolar a la tarda, també per a competicions escolars els dissabtes al matí) i un horari social d'ús esportiu per a projectes i programes municipals, entitats esportives, veïnals i activitats d'esport per a tothom (de dilluns a diumenge).