Un grup de persones agredeix tres vigilants de Renfe a Reus

Els fets van succeir la matinada del diumenge

Un grup agredeix tres vigilants de l'estació de tren de Reus | Google Maps

 

Gaireb√© tocaven les set del mat√≠ del diumenge, quan el servei d'emerg√®ncies rebia l'alerta d'una agressi√≥ en grup a tres vigilants de seguretat de Renfe a l'estaci√≥ de trens de Reus, segons informa el 'Diari de Tarragona'. Dels agressors que van colpejar els vigilants, finalment, se'n va aconseguir detenir tres com a presumptes autors d'un delicte de lesions. 

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Pallissa de matinada a l'estació de trens de Reus

El soroll que realitzava un grup de persones a prop de l'estaci√≥ de trens de Reus, va fer saltar l'alarma entre els ve√Įns, un dels quals realitzava la trucada a emerg√®ncies. Per aquest motiu, es van mobilitzar agents dels Mossos d'Esquadra i de la Gu√†rdia Urbana de Reus.

 

La sorpresa va ser que, en arribar a l'estació, es van trobar tres vigilants de seguretat que van ser agredits per un grup de persones. El motiu seria la negativa dels vigilants davant de l'intent dels agressors d'accedir a l'andana sense bitllet.

 

Aix√≠ doncs, despr√©s de creuar algunes paraules entre tots dos, els guardes de seguretat van ser agredits i, posteriorment, tot el grup va fugir sense deixar rastre a l'arribada de les patrulles. Mentre van ser atesos les tres v√≠ctimes pel Sistema d'Emerg√®ncies M√®diques (SEM) i un d'ells derivat a l'Hospital Sant Joan, la Gu√†rdia Urbana va comen√ßar a buscar als agressors.

 

La recerca va donar els seus fruits, quan tres individus van ser enxampats al passeig Sunyer. Els agents de la Gu√†rdia Urbana de Reus els va identificar i els va denunciar per un presumpte delicte de lesions, quedant en llibertat a l'espera del judici.