ÚLTIMA HORA

La demarcació de Tarragona ja suma 87 morts per coronavirus i 1.098 casos positius

ALERTA

S'eleven a 15 els morts per coronavirus de la residència Ballús de Valls

Ajornada la 38a Olimpíada Escolar de Reus pel coronavirus

La Generalitat insta a la suspensió de tota activitat que organitzin els centres educatius

 

Ajornada l'Olimpíada Escolar de Reus | CEDIDA

 

La 38a Olimpíada Escolar de Reus ha quedat ajornada. Després del comunicat que avui ha emès el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, en relació amb al coronavirus i les mesures de prevenció per la seva contenció en l'àmbit educatiu, de manera conjunta, l'Ajuntament de Reus i el Consell Esportiu del Baix Camp han decidit ajornar l'esdeveniment esportiu que va començar el passat divendres i s'havia d'allargar fins al 27 de març. 

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Suspeses totes les activitats

En el comunicat d'Educació, s'insta a la suspensió de tota activitat que organitzin els centres educatius del Departament o qualsevol servei del mateix que no sigui lectiva o curricular, que es faci fora del centre i que impliqui professorat, personal no docent o alumnat de diversos centres simultàniament, com en el cas de l'Olimpíada Escolar de Reus.

 

En aquest sentit, la voluntat de l'Ajuntament i del Consell Esportiu del Baix Camp és reprendre la celebració d'aquest esdeveniment abans que acabi el curs, sempre que la situació ho permeti i les recomanacions en matèria de salut pública així ho indiquin.

Més notícies de la categoria Reus