L'Ajuntament de Reus amplia el termini per sol·licitar beques de menjador pel nou curs

A més, s'ha facilitat un procediment abreujat per a les famílies sol·licitants del curs passat a qui no els han canviat les circumstàncies
Benestar Social amplia el termini per facilitar la presentació de sol·licituds a les famílies. | Cedida
 

La regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Reus ha informat que queda ampliat el termini per a l'enviament de sol·licituds per rebre ajuts pel menjador escolar per al pròxim curs 2020-2021. Amb motiu de la nova situació d'incertesa i dificultat econòmica provocada per la Covid-19, i per tal de facilitar a les famílies la presentació de la petició, el termini romandrà obert fins al dimecres 22 de juliol.

S'ha fet una ampliació de tres dies hàbils, ja que el termini finalitzava el 17 de juliol. A més, les famílies que segueixin la recomanació de presentar la sol·licitud telemàticament, ara disposen de cinc dies més per fer aquest tràmit, ja que via telemàtica les sol·licituds també es poden presentar també dissabte i diumenge.

A hores d'ara, les famílies que van sol·licitar l'ajut el curs anterior i que es troben en la mateixa situació, han rebut un correu electrònic o un missatge per telèfon mòbil de la regidoria amb les instruccions per poder fer el tràmit abreujat. Si alguna família que compleix aquest requisit no ha rebut cap missatge, s'ha de posar en contacte amb la regidoria de Benestar Social a través del seu correu electrònic o del número de telèfon 977 010 034.

Facilitats per als sol·licitants del curs anterior

Enguany, per optar als ajuts individuals per a l'assistència a menjadors escolars de segon cicle d'Educació Infantil, Primària, ESO i alumnat amb Necessitats Educatives Especials per al nou curs, s’han establert dos procediments de sol·licitud: l'abreujat i l'ordinari. La novetat Ã©s el procediment abreujat, que poden fer servir les persones sol·licitants de l'ajut el curs passat i que no han sofert cap modificació en la composició de la seva unitat familiar, dels fills pels quals sol·liciten la subvenció, ni en la documentació presentada a la convocatòria pel curs escolar 2019-2020 i que compleixin els requisits fixats pel Departament d'Educació per aquest pròxim curs.

Les famílies que no van sol·licitar l'ajut el curs passat o que la seva situació ha canviat, han de tramitar la sol·licitud, de manera preferent, per mitjans telemàtics amb certificat digital. Enguany, també com a novetat, a la web de l’Ajuntament de Reus s'explica, de manera fàcil, com presentar la sol·licitud de l'ajut al menjador escolar.

"El sorprenent pla d'ordenació urbanística que prepara l'Ajuntament de Reus" "Mobilitat: Un camí de Reus veurà millorada l'accessibilitat"