L'Ajuntament de Reus promou un nou '#RepteID' per aconseguir entrades a l'exproReus

Es vol fomentar la creaci贸 d'una identificaci贸 digital segura com l'idCat M貌bil
Entrades gratu茂tes per l'exproReus amb la segona edici贸 del #RepteID | Adri脿 Morte

 

L'Ajuntament de Reus continua fomentant la creaci贸 d'una identificaci贸 digital segura entre la ciutadania i, aix铆, poder relacionar-se amb la seu electr貌nica del consistori entre altres administracions. Per aquest motiu, despr茅s de sortejar entrades gratu茂tes a la piscina municipal en fer-se la identificaci贸 a l'idCat M貌bil en el primer #RepteID, torna a repetir la f贸rmula i ho fa amb l'exproReus 2019 que se celebrar脿 entre el 10 i 13 d'octubre.

Fomentar l'麓煤s de la seu electr貌nica

Des de la regidoria de participaci贸, Bon Govern i Transpar猫ncia es vol facilitar que la ciutadania perdi la retic猫ncia a fer tr脿mits telem脿tics i a fer 煤s dels serveis de la seu electr貌nica. En aquest sentit, hi ha un v铆deo tutorial del consistori reusenc per facilitar-ho i ensenyen com crear-se l'idCat M貌bil, un sistema que permetr脿 a l'usuari identificar-se en la majoria de tr脿mits amb les administracions catalanes i des de qualsevol dispositiu, sense instal路lar res. 

El #RepteID t'apropa a l'exproReus 2019

Del 10 al 13 d'octubre se celebra una nova edici贸 de l'exproReus i el #RepteID t'apropa a la fira que es realitzar脿 aquest 2019. Entre el 30 de setembre i el 6 d'octubre, incl貌s el cap de setmana, estar脿 actiu el repte, el qual consisteix a fer-se l'idCat M貌bil i completar el tr脿mit telem脿tic anomenat 'RepteID' que es troba a la seu. Les primeres 50 persones que l'aconsegueixen obtindran una entrada gratu茂ta per a la fira exproReus, per a qualsevol dels dies que estar脿 oberta.

Per fer-ho m茅s entenedor, es pot seguir el tutorial produ茂t per l'Ajuntament de Reus. El primer #RepteID consistia a completar el tr脿mit per aconseguir entrades gratu茂tes per a les piscines municipals.

"鈿燗menaces de mort, ansietat i insomni: el malson de 2 ve茂nes del barri del Carme a Reus" "馃幁AGENDA: Reus ja es prepara per aI COS, el festival de moviment i teatre gestual!"