L'Ajuntament de Reus promou un nou '#RepteID' per aconseguir entrades a l'exproReus

Es vol fomentar la creació d'una identificació digital segura com l'idCat Mòbil
Entrades gratuïtes per l'exproReus amb la segona edició del #RepteID | Adrià Morte

 

L'Ajuntament de Reus continua fomentant la creació d'una identificació digital segura entre la ciutadania i, així, poder relacionar-se amb la seu electrònica del consistori entre altres administracions. Per aquest motiu, després de sortejar entrades gratuïtes a la piscina municipal en fer-se la identificació a l'idCat Mòbil en el primer #RepteID, torna a repetir la fórmula i ho fa amb l'exproReus 2019 que se celebrarà entre el 10 i 13 d'octubre.

 

Fomentar l'´ús de la seu electrònica

Des de la regidoria de participació, Bon Govern i Transparència es vol facilitar que la ciutadania perdi la reticència a fer tràmits telemàtics i a fer ús dels serveis de la seu electrònica. En aquest sentit, hi ha un vídeo tutorial del consistori reusenc per facilitar-ho i ensenyen com crear-se l'idCat Mòbil, un sistema que permetrà a l'usuari identificar-se en la majoria de tràmits amb les administracions catalanes i des de qualsevol dispositiu, sense instal·lar res. 

 

 

 

El #RepteID t'apropa a l'exproReus 2019

Del 10 al 13 d'octubre se celebra una nova edició de l'exproReus i el #RepteID t'apropa a la fira que es realitzarà aquest 2019. Entre el 30 de setembre i el 6 d'octubre, inclòs el cap de setmana, estarà actiu el repte, el qual consisteix a fer-se l'idCat Mòbil i completar el tràmit telemàtic anomenat 'RepteID' que es troba a la seu. Les primeres 50 persones que l'aconsegueixen obtindran una entrada gratuïta per a la fira exproReus, per a qualsevol dels dies que estarà oberta.

 

Per fer-ho més entenedor, es pot seguir el tutorial produït per l'Ajuntament de Reus. El primer #RepteID consistia a completar el tràmit per aconseguir entrades gratuïtes per a les piscines municipals.