Reus suspèn les llicències de terrasses i tanca els parcs públics

Noves mesures a la capital del Baix Camp
Reus tanca els parcs públics i les terrasses | Adrià Morte

Després de l'anunci del confinament de Catalunya i les darreres indicacions de la Generalitat, l'Ajuntament de Reus, en una convocatòria del Comitè d'Emergències, ha acordat l'adopció de noves mesures de prevenció pel coronavirus que se sumen a les ja anunciades en les últimes hores a la ciutat. 

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Parcs i terrasses tancades

Els parcs infantils ja estaven tancats, però en última hora s'ha pres la mesura de tancar els parcs públics municipals, així com la suspensió de les llicències de les terrasses de la ciutat, a partir de demà, 14 de març. També es tindran en compte les persones vulnerables i per aquest motiu s'adopten mesures d'atenció a les persones sense sostre i se n'impulsen pels usuaris del menjador social i de la Illeta.  Pel que fa als serveis sanitaris, es restringeixen les visites de l'Hospital Sant Joan, el CMQ i el CAPI Marià Fortuny, també per prevenció.

 

L'administració municipal passa a fixar serveis mínims, per quan escaigui aplicar-los, i l'Ajuntament es dota d'un pla de teletreball municipal per al personal essencial de l'administració, amb vistes que es pugui desplegar en els pròxims dies. 

 

Les mesures que s'han aprovat en el Comitè d'Emergències tenen una vigència de 15 dies, però són susceptibles de revisió en funció de l'evolució dels esdeveniments. El govern de la ciutat demana a la ciutadania «que respecti els consells i les recomanacions, i que actuï amb responsabilitat» davant la situació generada al voltant del coronavirus. Especialment que prenguin consciència que s'han de limitar els desplaçaments i els contactes socials innecessaris. 

Més notícies de la categoria Reus