Al Camp Residu Zero.

'Al Camp Residu Zero' recull residus al voltant de l'Skate Park de Reus

S'han reunit en aquesta zona de Reus aquest dissabte 13 de juny

L'entitat 'Al Camp Residu Zero' ha organitzat una recollida de residus a la zona del voltant de l'Skate Park de Reus. Un grup de voluntaris s'han reunit en aquesta zona de Reus aquest dissabte 13 de juny i han recollit tota mena de residus plàstics com ampolles, bosses en estat de degradació, roba vella i runa.

A més, també s'han trobat molts guants i mascaretes d'un sol ús, material de seguretat per prevenir el contagi del coronavirus. Aquests han estat llençats recentment a causa de la pandèmia i, possiblement, a la sortida d'un supermercat pròxim de la zona. Alguns veïns s'han apropat a donar suport i agrair als voluntaris la seva tasca. 

L'entitat que ha organitzat la recollida vol denunciar la situació d'espais verds i solars de la ciutat plens de brossa i conscienciar del seu impacte en el medi natural. 'Al Camp Residu Zero' vol destacar els residus innecessaris que s'estan generant per evitar contagiar-se, com els guants de plàstic, que donen una sensació de seguretat falsa. Recomanen, tal com ho fan les autoritats, rentar-se les mans correctament i mantenir la distància de seguretat.

  


Comentaris