Una alumna de La Salle Reus guanya la XI Olimpíada d'Economia de la URV

Lídia Bofarull Barberà, guanyadora de l'Olimpíada de la URV, anirà a Madrid per competir en la fase estatal
L'alumna de La Salle Reus, Lídia Bofarull, va guanyar l'XI Olimpíada d'Economia de la URV | La Salle Reus

 

Lídia Bofarull Barberà, alumna de segon de batxillerat del Col·legi La Salle de Reus ha estat la guanyadora de la XI Olimpíada d'Economia que organitza la Universitat Rovira i Virgili. Bofarull va quedar la primera classificada en la categoria de Prova Local d'aquesta competició que organitza la Facultat d'Economia i Empresa de la URV. Ara representarà a la URV en la fase final que se celebra a Madrid.

 

Una alumna de la Salle guanya la competició d'economia

L'alumna de La Salle de Reus va quedar en primera posició en la competició que es va realitzar el passat 29 d'abril a la Facultat d'Economia i Empresa de la URV, a Reus. En aquest certamen van participar un total de 154 estudiants de 35 centres de secundària de la província de Tarragona. La prova consistia a contestar, durant un màxim de 90 minuts, un seguit de preguntes tipus test sobre el temari i realitzar diversos exercicis.

 

A més, el primer classificat a la Fase Local rebrà, si el curs 2019-20 es matricula en alguna de les titulacions oficials de grau o doble grau de la Universitat Rovira i Virgili, un premi màxim de 1.500 euros, com a ajut a l’estudi.

 

 

La Salle Reus és el segon centre amb més qualificació

Des del centre educatiu informen que la Lídia es va preparar la prova amb ganes i que quan li van trucar per donar-li la notícia, no s'ho creia i li va fer molta il·lusió. El col·legi comenta que l'alumna no s'esperava quedar entre les tres primeres. D'altra banda, La Salle Reus va ser el segon centre amb més qualificació de la competició. 

 

Final estatal a Madrid

Ara Lídia Bofarull es prepara per anar a Madrid juntament amb l'Alba Martín i la Laura Díaz, segona i tercera classificades en la competició. Les tres alumnes competirarn a la Facultad de Ciencias Económicas y Empresariales de la Universidad Complutense de Madrid. Aquesta competició tindrà lloc del 25 a 29 de juny d'enguany on hi  participaran alumnes de tot l'Estat espanyol.

 

Les cinc primeres persones que resultin classificades a la Fase Nacional representaran la segona edició de la Fase Internacional de les Olimpíades d'Economia, que se celebrarà del 23 de juliol a l'1 d'agost a Sant Petersburg.

Més notícies de la categoria Reus