psc reus

Andreu Martín (PSC Reus): «Jo no començaré a prometre projectes descomunals»

Martín aposta per posicionar la ciutat de Reus al món amb polítiques juvenils

Amb vistes a la Prioral de Sant Pere de Reus, l'alcaldable a Reus del PSC, Andreu Martin, ha presentat les seves propostes electorals per un «Reus obert al món», aquest dimarts 7 de maig al restaurant Espai Prioral. En aquest acte de campanya també ha participat l'eurodiputat del PSC, Javi López, que ha destacat «la importància de Reus per Europa». Les qüestions juvenils també han tingut el seu paper destacat en aquest acte de campanya.

 

El cap de llista del PSC a Reus, Andreu Martín ha presentat la seva proposta en clau juvenil. «Tenim un programa vinculat als joves en una ciutat oberta al món», ha explicat als mitjans de comunicació. Martín ha criticat al govern actual d'«ineficaç i nefast» amb unes propostes que són «retrocessos per Reus». Ha explicat que Reus «pot tenir un pla estratègic de joventut», per aquest motiu tres joves de la llista del PSC a Reus han explicat la visió socialista per una ciutat basada en la projecció de la joventut.

Edgar Sumalla, Tania Cabana i Daniel Marcos, han intervingut per parlar de joventut
Edgar Sumalla, Tania Cabana i Daniel Marcos, han intervingut per parlar de joventut | Laia Riba

 

Propostes socialistes per la joventut de Reus

Edgar Sumalla, membre de les Joventuts Socialistes i emprenedor ha detallat que des del PSC Reus «es promouran que part dels habitatges públics estiguin destinats als joves».

Tània Agudo, mestra de professió i número 8 a la llista socialista, ha comentat que «Reus necessita escoles públiques, inclusives, de qualitat i igualitàries», ha afegit que «fomentarem l'orientació a alumnes que no saben quin camí escollir».

Finalment, el tercer jove ha estat Daniel Marcos, expresident de l'Associació de Veïns del barri Fortuny i número 5 de la llista electoral, que ha destacat la importància dels municipis per canviar Europa «amb projectes que fomentin l'oferta laboral per a la joventut».

El candidat a l'alcaldia per PSC, Andreu Martín en un acte electoral
El candidat a l'alcaldia per PSC, Andreu Martín en l'acte electoral | Laia Riba

 

«Tenim un programa realista i sensat»

En una terrassa plena d'assistents, Andreu Martín ha manifestat que el programa electoral per les eleccions del 26 de maig és «realista i sensat». Un projecte que vol posicionar la ciutat de Reus al món a través d'uns valors socialistes i amb propostes juvenils.

D'altra banda, Martín ha titllat el projecte de les noves piscines annexades al Pavelló Olímpic com «la darrera broma de mal gust del govern actual». També ha remarcat la «manca d'interès del govern actual pels problemes reals de la ciutadania» i en aquesta línia ha afegit que ell no començaria a prometre projectes descomunals «com si fos un comercial», criticant el projecte de la passarel·la entre l'estació de tren i l'avinguda del Comerç, proposta per Junts per Reus.

L'eurodiputat del PSC, Javi Lopez, en l'acte de campanya del PSC Reus
L'eurodiputat del PSC, Javi Lopez, en l'acte de campanya del PSC a Reus | Laia Riba

 

Javi López: «Reus ha de recuperar l'alcaldia socialista»

Finalment, ha estat el torn de l'eurodiputat, Javi López, membre del PSC i que forma part de la Comissió d'Ocupació i Afers Socials i la Comissió d'Afers exteriors del Parlament Europeu. López ha destacat que en les pròximes eleccions municipals «és el moment de recuperar l'alcaldia socialista en una ciutat tan important com Reus». En aquest àmbit, ha afegit que «la política europea es fa des dels municipis».