Anna Roig serà a Reus en el marc del Festival Accents i del Vermusic

La cantant serà al Teatre Fortuny acompanya d'Àlex Cassanyes Big Band Project per oferir 'La Tendresse'
Anna Roig i Àlex Cassanyes durant la roda de premsa de presentació del concert al Teatre Fortuny | Marta Torrens
 

Anna Roig i Àlex Cassanyes Big Band Project seran els encarregats de posar el punt final a la programació del Vermusic 2019. Després de mig any de concerts en diferents espais emblemàtics de la ciutat, la programació del Vermusic conclou la seva activitat el pròxim dissabte, 16 de novembre. A més, aquest concert també s'emmarca dins la programació del Festival Accents, que s'allargarà amb més concerts arreu de la comarca fins al desembre. 

El concert serà el dissabte, 16 de novembre, a les 21.00 hores al Teatre Fortuny de Reus. Ja podeu aconseguir les vostres entrades a través d'internet en aquest enllaç o presencialment a la taquilla del teatre. El preu de les entrades oscil·la entre els 18 i 20 euros, 5 dels quals es destinaran a la Lliga Contra el Càncer de les comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre. 

La tendresa de la cançó francesa

Anna Roig i Àlex Cassanyes Big Band Project oferiran 'La Tendresse', una fusió entre les cançons franceses que més li agraden a l'Anna Roig i les composicions exquisides i curoses d'Àlex Cassanyes. Cançons de Jaques Brel, Claude Nougaro, Segre Gains-bourg, Barbara i altres autors que, quan l'Anna les va descobrir, se'n va enamorar i les va guardar en un calaix per poder cantar-les algun dia. Això sí, en totes les cançons hi trobarem un punt de tendresa, el que de vegades falta en aquest món.  

Anna Roig, de mare francesa, va créixer envoltada de la cançó francesa i se'n va enamorar fins al punt que va marxar a estudiar música a França. 'La Tendresse' va ser un projecte fortuït, l'Anna Roig va anar a veure a l'Àlex Cassanyes Big Band Project sense saber què es trobaria exactament. Però la cantant va sortir d'aquell concert «remoguda, amb unes emocions positives i amb ganes de crear més coses». Després d'aquell mar d'emocions l'Anna va proposar a l'Àlex embarcar-se en un projecte junts que combinés la cançó francesa amb els arranjaments de l'Àlex per a la Big Band. 

Anna Roig i Àlex Cassanyes acompanyats del regidor de Cultura, del director del Vermusic i l'Accents i de les representants de la Lliga contra el Càncer i Vermuts Miró | Marta Torrens

Un concert especial per viure el moment

L'Anna Roig i l'Àlex Cassanyes van arrencar aquest projecte molt espontàniament i així l'han seguit. Els dos músics no saben si acabaran enregistrant aquest concert en un disc però consideren que «'La Tendresse' és una cosa molt especial, d'un moment en concret. Nosaltres volíem fer un espectacle i que, durant una hora i mitja, la gent estigués vivint unes sensacions i que s'emportés això a casa». 

Roig afegeix que «tenim ganes que la gent surti de l'espectacle amb una dosi de tendresa i tingui ganes de compartir aquest sentiment que, de fet, és el que ens fa més humans i que és molt petit però, alhora, molt necessari». Finalment, la cantant també ha mostrat el seu agraïment, «poder interpretar-ho al Fortuny per nosaltres és increïble i si podem contribuir en la investigació contra el càncer doncs és molt gratificant». 

El Vermusic tanca amb molt bona rebuda

El director del festival Vermusic, Isaac Albesa, assegura que el festival ha tingut una molt bona rebuda entre el públic i afegeix que «en gairebé tots els concerts que s'han fet fins ara hem omplert, entre 80 i 150 persones (que era la capacitat dels diferents espais)». A més, «molts músics que han actuat esperen poder tornar-ho a fer en un futur amb altres projectes».

Per la seva banda, el regidor de Cultura, Daniel Recasens, «ens ha permès tenir aquell punt de moments màgics, cada concert té una dolçor especial». Cal recordar que la programació del Festival Accents no s'atura i s'allargarà fins al 20 de desembre amb sis concerts més

"🔴 ATENCIÓ: ERC guanya les generals a Reus amb el PSC molt a prop" "🚔ATENCIÓ: Onada de robatoris a la zona del carrer Ample a Reus"