Anul·lades les visites nocturnes al cementiri a causa de la pluja

Les visites que es veuran afectades són les del 22, 23 i 24 d'octubre
Imatge d'arxiu d'una de les visites nocturnes i teatralitzades del Cementiri de Reus | Laia Solanellas
 

Des de l'Ajuntament de Reus informen que l'empresa municipal Serveis Funeraris Reus Baix Camp ha decidit anul·lar les visites nocturnes i teatralitzades al Cementiri General de Reus a causa de les previsions meteorològiques de pluja per aquesta setmana. Concretament, les que ha previst anul·lar, de moment, són les que hi havia previstes per avui, 22 d'octubre, demà i passat demà, 23 i 24 d'octubre. 

És possible que Serveis Funeraris Reus Baix Camp reprogrami les visites nocturnes

L'empresa municipal, a través del consistori, informa que analitzarà les pròximes previsions meteorològiques i, pròximament, anunciarà la possibilitat de reprogramar aquestes visites, que ja serien cap a mitjans del mes de novembre. A més, aconsellen que totes aquelles persones que ja tinguin la seva entrada la conservin a l'espera de noves notícies, ja que, és probable que les puguin reutilitzar si les visites es reprogramen.

La companyia teatral La Gata Borda era l'encarregada de viatjar en el temps i transportar els visitants a velles històries de persones enterrades al cementiri reusenc, il·lustres i anònimes. Aquest any, les visites compleixen la seva onzena edició i l'objectiu principal de la iniciativa és mostrar el patrimoni del Cementiri General de Reus. 

Imatge de les visites nocturnes i teatralitzades del Cementiri de Reus | Laia Solanellas

Una activitat consolidada i amb molta afluència de públic

Cal destacar que les entrades, que són gratuïtes i limitades, per poder assistir en aquestes visites nocturnes es van esgotar en pocs minuts i s'havien d'adquirir per Internet. Així doncs, es confirma que aquesta iniciativa té una molt bona rebuda entre el públic i reafirma el qualificatiu de tercera millor activitat de portes obertes dels cementiris de l'Estat espanyol, en el qual ha obtingut la tercera posició en les tres categories diferents. 

"❗Les poques reserves de sang fan de la Marató de Reus una cita imprescindible" "Unes 200 persones omplen de brossa la seu del PSC de Reus"