GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Ara Reus reivindica el seu municipalisme per sobre d'ideologies i banderes

El partit reusenc ha presentat un manifest de principis per encarar definitivament les noves eleccions del 26 de maig
Ara Reus reivindica el seu municipalisme per sobre d'ideologies i banderes | cedida

 

Els candidats d'Ara Reus, juntament amb onze presidents i representants veïnals, es van reunir ahir a la plaça de les Peixateries Velles per mostrar el suport electoral a la candidatura, a més de presentar un manifest electoral sobre què ha de significar el municipalisme a la capital del Baix Camp. Una posada en escena que vol reivindicar la candidatura davant del soroll mediàtic de les eleccions generals.

 

Els municipalistes reusencs, amb dos regidors a l'actual consistori, emfatitzen la seva pluralitat, «per sobre d'ideologies polítiques i banderes», alhora que reivindiquen la seva candidatura com a l'única aposta que només defensa els interessos de la ciutat, sense la influència exterior a què es veuen sotmesos els partits generalistes.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Representants veïnals al costat de la candidatura

Tot i defugir l'etiqueta ideològica, en el manifest presentat, Ara Reus es defineix com «un partit amb visió catalanista i europea, municipalista plural i al servei de la ciutadania»; una aposta política que configuren en un programa electoral basat en quatre eixos: Administració, serveis i transparència; la igualtat entre els barris; la seguretat i el civisme; i el compromís amb l'economia i el comerç.

 

Tot plegat una roda de premsa en la qual el regidor consistorial i cap de llista d'Ara Reus, Daniel Rubio, va voler donar un cop d'efecte en la campanya per a les pròximes eleccions del 26 de maigpresumint d'una llista electoral que compta amb un gran nombre de representants del teixit associatiu de la ciutat, els quals lloava com a «persones compromeses amb inquietuds i preocupacions que treballen per un objectiu comú: millorar la ciutat de Reus».

 

Els representants veïnals a les llistes d'Ara Reus són: Cori Balanyà, Presidenta al Barri Fortuny; Ramón Palmerín, membre fundador i actual president de l’Associació del Santuari de Misericòrdia de Reus; Carles Macaya, secretari de l’AAVV Mas Iglesias; Antonio Gesalí, fundador i expresident de l'AAVV de El Carrilet; Rosa Mancebón, fundadora i expresidenta de l’AAVV de Veïns Jardins de Reus; i Virginia Pallejà, membre de la Junta de l’Associació de Veïns Mas Carpa.

 

Ara Reus reivindica el seu municipalisme per sobre d'ideologies i banderes | cedida

 

Et pot interessar: