NOVETAT

Totes les notícies del Tsunami Democràtic gratis al teu mòbil

ALERTA

Detingut a Tarragona per intentar atropellar manifestants i un policia

MINUT A MINUT

Uns 50 manifestants tallen el trànsit a la plaça de la Imperial Tàrraco de Tarragona

Atraquen amb violència una noia en plena matinada a Reus

Els fets s'han produït la matinada d'aquest dissabte, 8 de juny
Imatge d'arxiu d'una patrulla de la Guàrdia Urbana de Reus. | TarragonaDigital.com

 

Una noia va ser assaltada amb violència la matinada d'aquest dissabte, 8 de juny, mentre accedia a l'edifici on resideix, al carrer de Puig i Ferrater de Reus. La jove va ser víctima d'un robatori amb força, però va poder recuperar les seves pertinences poca estona més tard gràcies a la intervenció heroica de dos veïns i de la Guàrdia Urbana de Reus. Amb tot, però, un ensurt majúscul que va acabar amb la detenció del lladre.

 

Una dona, assaltada al portal de casa seva al carrer de Puig i Ferrater de Reus

Els fets van succeir pels volts de les dues de la matinada d'aquest dissabte, 8 de juny, quan la jove en qüestió tornava a casa des del centre de la ciutat, sola però conversant a través del seu telèfon mòbil. «Vaig entrar al portal, vaig obrir la porta de l'edifici i, just en aquell moment, em va assaltar l'agressor», ha explicat la víctima a TarragonaDigital.com.

 

L'home va practicar amb el seu braç una tècnica d'estrangulament, obstruint el coll de la noia amb la força del seu braç. «Vaig intentar cridar, però em faltava l'aire», explica, encara angoixada. L'agressor, mentrestant, mirava de prendre-li el telèfon mòbil i la bossa de mà, que duia creuada. En el forceig que van mantenir, la noia va rebre cops i esgarrapades a la cara. Finalment, amb la víctima ja molt atordida a causa de l'estrangulament, l'home va poder endur-se les seves pertinences i va arrencar a córrer.

 

Un crit que posa en alerta dos veïns

«En aquell moment, quan va començar a fugir, em va sortir cridar amb totes les meves forces», explica la noia. Un crit que va ser clau: pocs metres més enllà, un grup de veïns del barri es trobaven desmuntant una festa que s'havia celebrat en aquesta zona de la ciutat. El crit d'auxili va posar en alerta dos homes, que van córrer cap al lloc dels fets i van poder atrapar l'agressor.

 

«A tot això, jo havia pujat a casa per demanar ajuda als meus companys de pis i anul·lar targetes, però un d'ells va trucar al meu mòbil», explica la jove víctima. Per sorpresa seva, la trucada la va respondre un dels veïns que tenia retingut l'agressor i que ja es trobava a l'espera de l'arribada de la Guàrdia Urbana, a qui ja havien avisat. La víctima i els seus companys van baixar corrent cap al lloc on hi havia l'agressor retingut.

 

A l'arribada de la jove, la Guàrdia Urbana ja era al lloc dels fets i havia detingut l'home, d'uns 30 anys i de nacionalitat marroquina, després que la noia el reconegués. Just després va poder recuperar les seves pertinences i la Guàrdia Urbana la va dur al CAP Sant Pere, on va ser atesa mèdicament. «Vaig rebre un tracte excel·lent de la policia i els metges», ha volgut reconèixer la noia. Aquest dissabte al matí ha presentat denúncia pels fets ocorreguts, que s'han saldat amb l'agressor detingut.

 

També et pot interessar

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris
Joan
Putos moros
Marc P
Pitis miris di mierd amigo. Aquesta noia suposo que deixara de votar a partits 'progres' que nomes fan ue inundar ciutats amb moronegrada. Sino hara de disfutar de lo votat.
Maite G
Tot això li podem donar gràcies al señor alcalde Sr. Pellicer que no tan tomba per reus de copas i festes i manar que la policia local surti mes per reus a patrullar que no se'ls veu mai i cada nit anar pel carrer ès un perill!!!.. Ànim Sr. Batlle façi la seva feina per alguna cosa sel vota!!!!!
Pau B,
Poseu al titular que és moro, co..ons…!