El Bar Campus celebra 23 anys sortejant un sopar gratuït

Amb motiu de l'aniversari el 23 de febrer faran una festa a l'establiment
Imatge d'arxiu del Bar Campus. | Cedida.

 

Després de 23 anys, el Bar Campus de Reus s'ha consolidat en el panorama d'oci nocturn reusenc. L'any 1996, concretament el 23 de febrer un grup de socis van decidir engegar aquest projecte i enguany, amb la coincidència que el 23 de febrer faran 23 anys, han volgut celebrar-ho d'una manera diferent. Amb motiu d'aquest aniversari el mític Bar Campus sorteja un sopar per a dues persones i realitzarà una jornada nocturna de festa i música. 

 

«Dissabte 23-F, 23 anys de Bar Campus» 

Amb el joc irònic de paraules «dissabte 23-F, 23 anys de Bar Campus», aquest establiment d'oci nocturn portarà a cap una jornada diferent de celebració el pròxim dissabte 23 de febrer. Amb Tropical Music com a banda sonora les persones gestores del local conviden a tota la ciutadania a passar pel local per sopar, per prendre qualsevol beguda o per passar bona estona celebrant el seu aniversari. Els actes de celebració es realitzaran a partir de les dotze de la nit. 

 

Un sopar gratuït pels 23 anys

D'altra banda, el Bar Campus de Reus sorteja un sopar de caràcter gratuït per a dues persones amb motiu dels 23 anys que fa que van obrir. El concurs s'ha obert a les xarxes socials i les persones interessades hauran de seguir els passos que indiquen al post d'Instagram per poder obtenir el sopar gratuït.. El premi es podrà gaudir fins al 31 de maig d'enguany i l'objectiu del sorteig és promoure el perfil d'Instagram del Bar Campus, amb motiu dels seus 23 anys d'obertura.

 

Imatge d'una de les exposicions que ha acollit al Bar Campus. | TarragonaDigital.com

 

El local ofereix activitats culturals diverses

El Bar Campus està situat al carrer de Sant Llorenç número 11, al centre de la ciutat de Reus. És gestionat per la cooperativa Remahlik Sccl, i obre cada dia de la setmana, excepte els diumenges, a partir de les sis de la tarda. La taverna no només fa tasques de restauració sinó que acull tota mena d'esdeveniments culturals com exposicions, concerts, tasts de vins, recitals de poesia, a banda de l'oferta gastronòmica.