GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Centenars de persones es mobilitzen per trobar la Pepi, la dona desapareguda a Reus

Després d'una batuda matinal sense èxit, han continuat buscant en una altra zona amb l'ajuda d'un dispositiu

 

No es perd l'esperança. Centenars de persones han respost a la crida que la família i les autoritats han fet a les xarxes socials per ajudar en la cerca de la veïna de 83 anys desapareguda a Reus el passat diumenge 3 de març. La Pepita Matias, o Pepi pels coneguts, va sortir de casa seva fa dos dies i ningú en va tornar a saber res més. El mateix diumenge la família ja va difondre una imatge d'ella a les xarxes socials donant l'avís que havia desaparegut i des de llavors no han parat de buscar-la.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Els cossos de seguretat han explicat els voluntaris com procedir durant la cerca. | Laia Solanellas

 

Solidaritat veïnal per trobar la dona desapareguda a Reus

Durant tot el dilluns es van enganxar cartells per la ciutat i es va continuar buscant la dona. A la tarda va córrer una convocatòria davant de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Reus per organitzar una batuda i després d'hores van parar. El matí de dimarts 5 de març la cerca ha continuat amb una nova batuda. Centenars de persones, amb l'ajuda dels cossos de seguretat, han tornat a reunir-se per pentinar la zona del Pere Mata, la Boca de la Mina, el Mas Llopis i una àrea de Castellvell del Camp. Fins i tot en aquesta ocasió s'ha sumat en les tasques un helicòpter de la Policia Nacional que ha despertat molt rebombori a les xarxes, ja que ha sobrevolat força estona just damunt de la ciutat. A les dues de la tarda han parat per agafar forces, decebuts però no rendits.

 

Durant la tarda s'ha pentinat la zona de darrere l'Hospital Sant Joan de Reus. | L.S.

 

De nou a les quatre de la tarda les autoritats i la família han convocat tothom qui volgués ajudar a l'esplanada de davant de l'Hospital Sant Joan de Reus, una zona de matolls on sovint hi va força gent a passejar. Allí centenars de persones s'han tornat a concentrar per ajudar en la cerca de la Pepi. La Guàrdia Urbana de Reus, els Bombers de la Generalitat, la Creu Roja, Protecció Civil, els Mossos d'Esquadra i fins i tot l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, han prestat la seva ajuda igual que tots han fet també durant la batuda del matí.

 

La ruta habitual i la descripció de la Pepita

La Pepita va marxar de casa diumenge, dia en què habitualment va a missa a la parròquia de Sant Joan, però segons van explicar familiars a TarragonaDigital desconeixen si aquesta setmana va arribar a l'església. El que sí que és segur és que la Pepi duia una jaqueta fina amb caputxa de color negre, i pantalons i sabates fosques. Duu ulleres i porta el cabell tallat curt, de color castany. Normalment passeja pel passeig Sunyer, la zona de Correus, la plaça de la Llibertat, el carrer Ample i pels voltants del Pere Mata, ja que hi té un mas. 

 

Així anava vestida la Pepita el dia que va desaparèixer a Reus | Cedida