GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Bombers i SEM es mobilitzen per ajudar una dona gran atrapada a casa seva a Reus

L'incident ha provocat problemes de mobilitat i molta expectació entre els ciutadans
El Sistema d'Emergències Mèdiques i els Bombers s'han desplaçat fins al lloc dels fets | cedida

 

Els Bombers de la Generalitat, el Sistema d'Emergències Mèdiques i la Guàrdia Urbana de Reus s'han mobilitzat, la tarda d'aquest dimarts 26 de març, per atendre una dona gran que ha patit una indisposició mentre era a casa seva, en un pis del carrer de Misericòrdia, a l'immoble ubicat al número 11. Segons han informat els Bombers, la dona no es trobava bé i ha donat l'avís als serveis d'emergència.

 

De fet ha estat una veïna qui ha alertat que sentia a la dona, d'uns 84 anys, demanar ajuda cridant des de casa seva. Ha avisat als serveis d'emergències i a la família, que també s'ha presentat a la casa. Els familiars, però, no tenien cap còpia de les claus del domicili, i han estat els Bombers de la Generalitat qui ha acabat obrint la porta per accedir a l'habitatge.

 

La dona, a causa de la indisposició, no podia obrir la porta de casa seva per si sola. Quan els Bombers de la Generalitat hi han pogut accedir, familiars i equips d'emergències han respirat tranquils. La dona era asseguda en una cadira i totalment conscient, però sense poder-se aixecar de cap manera. Els operatius del SEM han entrat a l'immoble i, després d'una primera assistència sanitària al domicili, l'han traslladat cap a l'Hospital de Sant Joan.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

El succés, en ple centre de la ciutat, ha generat molta expectació entre els ciutadans que la tarda d'aquest dimarts passaven per la plaça d'Hèrcules. A més, la presència de l'ambulància del SEM i el camió dels Bombers han ocupat bona part de la plaça, complicant el trànsit en aquesta zona pels vehicles que provenen del carrer de Misericòrdia i de l'avinguda de Jaume I, principalment.

 

La Guàrdia Urbana de Reus s'ha encarregat de reordenar la circulació mentre ha durat el servei del SEM i els Bombers. Aquests darrers han hagut de col·locar el camió a la rotonda per poder estendre l'escala i accedir a l'immoble, motiu pel qual la circulació s'ha convertit en difícil en aquest punt de Reus durant una bona estona.

 

La Guàrdia Urbana ha reordenat el trànsit en el punt de l'incident | cedida

❗Notícia en ampliació. La redacció de Tarragona Digital està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@tarragonadigital.com, per Facebook a TarragonaDigital/, per Twitter a @TGNdigital o per WhatsApp o Telegram al : +34 639 048 422.