L'Elèctrica Vergés abandona el carrer Sant Joan

La botiga es trasllada al carrer Sant Elies
La botiga Elèctrica Vergés es trasllada | Laia Solanellas

La ciutat de Reus ha viscut en poc temps el tancament de la pizzeria Góndola després de 35 anys servint i el traspàs del Restaurant La Florida, al Mercadal, essent la fonda més antiga de la capital del Baix Camp. Ara, una històrica botiga de Reus, no tanca, però realitza un canvi de localització després de més de 100 anys al carrer Sant Joan: l'Elèctrica Vergés.

Trasllat al carrer Sant Elies

L'Elèctrica Vergés abandona el carrer Sant Joan i ho fa per establir-se al carrer Sant Elies. No marxa gaire lluny, ja que hi ha poc més de 100 metres de l'actual local al número 13 fins al carrer que els podran trobar ara.

L'Elèctrica Vergés ha conviscut tota la vida amb els veïns i veïnes del carrer de Sant Joan. En un primer moment, l'establiment de material elèctric ho va fer al número 9, però des de l'any 1939, es va traslladar al número 13 per comercialitzar amb el material i articles de tipus elèctrics, com bombetes o endolls, entre altres. 

Ara, amb un gran cartell a la porta del seu antic local, s'hi pot llegir un gran cartell on hi diu: «Després de 100 anys, ens traslladem al carrer Sant Elies. Visita'ns!»

"Reus ja es prepara per prevenir futures pandèmies" "Agenda: Reus presenta les activitats d'estiu amb mesures sanitàries per la Covid-19"