GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'Agència Tributària intervé a la botiga Jofré de Reus

Des que l'Agència Tributària va començar a publicar el llistat d'empreses moroses, l'històric comerç reusenc sempre hi ha sortit
La botiga feia temps que passava un mal moment. | Jordi Olària

 

La històrica botiga Jofré de Reus podria tenir els dies comptats. Ja fa anys que està a la vista que no passa pel seu millor moment, però aquest dijous, 9 de maig, l'Agència Tributària ha realitzat una operació a l'històric negoci reusenc. Una desena de funcionaris públics hi han entrat amb armilles grogues i, segons confirmen diverses fonts, han requisat una quantitat indeterminada de gènere.

 

Aquests funcionaris, encarregats de realitzar la investigació i les intervencions que fan referència a Hisenda, acompanyats dels Mossos d'Esquadra s'han personat a l'establiment a primera hora de la tarda i hi han entrat amb caixes. Diversos testimonis presencials han confirmat a TarragonaDigital que ho han fet amb una furgoneta, on han carregat el material que han tret de la botiga de roba del carrer de Llovera de Reus.

 

 

El relat dels fets que s'ha pogut construir fins ara, i que diverses fonts han confirmat a aquest mitjà, és que els funcionaris públics primer han accedit a la botiga de roba per a nens que Jofré té al mateix carrer Llovera de Reus. Seguidament s'han traslladat a la botiga de roba per a adults, just al davant de la de roba infantil, on han entrat per la porta de la secció de dona.

 

Agents dels Mossos d'Esquadra custodiant la botiga Jofré. | Jordi Olària

 

Passada una estona d'activitat dins del negoci, i amb les persianes mig abaixades per evitar que poguessin entrar-hi clients, els funcionaris de l'Agència Tributària han abandonat l'edifici amb bosses i motxilles, ara ja sense les armilles grogues que els identifiquen com a funcionaris públics de l'administració pública estatal.

 

L'empresa Jofré és una de les que figura any rere any al llistat de morosos amb Hisenda que fa públic l'Agència Tributària. De fet, en el darrer amb data del 2018, Jofre SA comptava amb un deute 1.512.674,46 euros. A hores d'ara es desconeix si l'operatiu d'aquest dijous està relacionat directament amb aquest deute amb l'administració pública. La Llei de Protecció de Dades impedeix que l'Agència Tributària pugui donar detalls sobre qualsevol operatiu que afecti un particular o un negoci segons ha informat Hisenda consultada per aquest mitjà.

❗Notícia en ampliació. La redacció de Tarragona Digital està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@tarragonadigital.com, per Facebook a TarragonaDigital/, per Twitter a @TGNdigital o per WhatsApp o Telegram al : +34 639 048 422.