El Cabaret del Trapezi omple la plaça del Mercadal amb la màgia del circ

Un frankenstein articulable immens, Alba Sarraute i la crítica al sector, protagonistes del Cabaret
El Cabaret ha donat per inaugurat la 23a edició del Trapezi a Reus | Laia Solanellas

 

Milers de persones han fet la plaça del Mercadal petita en convertir-se en els espectadors del ja tradicional Cabaret Inaugural del Trapezi. Quan passaven uns minuts de les 10.30 hores de la nit, l'espectacle del Cabaret ha donat per inaugurat la 23a edició del Trapezi en un espai abarrotat d'espectadors. 

 

 

La plaça del Mercadal ha quedat gairebé plena amb els milers d'assistents | Laia Solanellas

 

Reus capital del circ amb el Cabaret

A partir de la clàssica funció del Cabaret es realitzaran a Reus un centenar de representacions durant el cap de setmana. Reus s'ha tornat a proclamar la capital del circ enguany de la mà de l'artista Alba Sarraute, que a través de la música ha presentat el Trapezi 2019.

 

 

Les pors i la crítica social a la precarietat laboral dels artistes de circ, han estat els protagonistes del Cabaret Inaugural d'avui a la nit. Alba Sarraute ha ajudat als artistes que actuaran durant aquest de setmana a perdre les seves 'pors' mitjançant un elixir que l'ha anomenat 'Eau de Courage'.

 

La banda els Circonautas han acompanyat l'espectacle tota la nit amb música en directe | Laia Solanellas

 

Un elixir que treu les pors

Mitjançant les cançons i acompanyada de la banda musical els Circonautas, Sarraute ha donat pas a Iara Gueller una jove que ha encetat les representacions del Cabaret amb la seva anella i unes acrobàcies impressionants. 

 

En 'Pacoenstein' i la Iara Gueller al Caaret del Trapezi 2019 | Laia Solanellas

 

En 'Pacoenstein' el protagonista del Cabaret 2019

La Tania, una de les membres de la banda, ha confessat que tenia por dels monstres i després de veure l'elixir ha vingut el moment més sorprenent de la nit, l'aparició del 'Pacoenstein' una figura de grans dimensions i articulable ha aparegut a l'escenari. El públic ha quedat fascinat d'aquella gran estructura que tenia por dels aplaudiments.

 

En 'Pacoenstein' ha viscut un moment emotiu quan tota la plaça del Mercadal li ha cantat l'aniversari feliç, perquè justament avui aquesta figura de grans dimensions feia 18 anys. En 'Pacoenstein' ha donat pas a en Jimmy Gonzàlez un artista de la Vall d'Aran que ha demostrat que amb el fang no només es poden fer treballs manuals.

 

Duo 2 Fille ha deixat bocabadats als espectadors amb els seus perillosos salts | Laia Solanellas

 

Duo 2 Filles i les grans acrobàcies

Vingudes del Brasil i de França, Duo 2 Filles han fet grans acrobàcies penjades d'una petita plataforma i tocant les línies del risc amb els seus salts. La compenetració entre aquestes dues artistes es notava a cada moviment que feien.

 

El penúltim artista de la nit ha aparegut al balcó de l'Ajuntament i a través d'una gran anella i un vestit de nadó, no ha parat de girar i donar voltes per l'escenari del Trapezi. Finalment cinc nois i una noia han començat a saltar amb un trampolí fent piruetes i posant punt final al Cabaret Inaugural de la Fira del Circ a Catalunya, el Trapezi.

Més notícies de la categoria Reus