Passadís central del Mercat Central de Reus

Els Mercats de Reus entren a la campanya de Nadal amb 7.500 euros en xecs de compra

L'ampliació d'horaris s'afegeix als regals i promocions de les festes de Nadal

A partir d'aquest dimecres, 9 de desembre, els Mercats de Reus comencen la seva particular campanya de Nadal. Tant al Central com al Carrilet es repartiran regals i vals de compra per valor d'uns 7.500 euros fins al cinc de gener. Aquesta campanya vol reforçar la fidelitat dels compradors habituals d'aquests dos equipaments.

Al Carrilet, per cada sis euros de compra es regalarà una targeta rasca-rasca, amb premis de mil xecs de cinc euros per gastar a les parades del mateix mercat fins al 28 de febrer del 2021. A banda, els clients també podran aconseguir 3.000 calendaris amb receptes de cuina.

Pel que fa al Mercat Central, els paradistes donaran una butlleta als clients per cada sis euros de compra. Hi ha de marge fins al dia cinc de gener per omplir-la i deixar-la a una gran urna de vidre que s'instal·larà per a l'ocasió. Quan hagi acabat el termini se sortejaran deu premis de 250 euros en xecs de compra.

A més d'aquests 2.500 xecs de compra també se sortejaran cinc lots d'estris de cuina Valira i productes de diverses parades del Mercat Central. La campanya de Nadal dels Mercats també inclou els de Marxants, que regalaran bosses de compra reutilitzables.

Més hores d'obertura durant la campanya de Nadal

Coincidint amb aquestes dates, el Mercat Central no tanca al migdia. Obre de manera ininterrompuda entre vuit del matí i set del vespre els dimecres, dijous i divendres de les pròximes quatre setmanes. L'excepció seran Nadal i Cap d'Any i les seves vigílies, el 24 i el 31 de desembre.

Dimarts i dimecres 23 de desembre obrirà de vuit del matí a set de la tarda, i el dijous dia 24, de dos quarts de vuit del matí a tres del migdia. La mateixa dinàmica s'habilitarà per Cap d'Any; el dimarts i dimecres 29 i 30 de desembre, el Mercat Central obrirà de vuit a set, i el dijous 31 de desembre, de dos quarts de vuit a tres.

Al Mercat del Carrilet també s'han modificat els horaris de cara a Nadal i Cap d'Any. L'horari habitual és de dos quarts de vuit a dues, però s'amplia obrint la tarda del dimecres 23 de desembre i del dimecres 30 de desembre, de cinc a dos quarts de nou. També s'allarga fins a les tres del migdia l'horari del dijous 24 de desembre i  del 31 de desembre.


Comentaris