Un camí asfaltat entre dues finques amb oliveres

Camins i barrancs de Reus quedaran nets i arranjats les pròximes setmanes

La campanya d'arranjament contemplarà alguna de les reivindicacions veïnals

Nova campanya d'endreça i arranjament dels camins i barrancs de Reus. La regidoria de Recursos Humans i Medi Ambient ha informat que aquesta setmana es posarà en marxa la nova campanya, que té per objectiu actuar en el ferm dels camins amb reg asfàltic i en els barrancs propers a la zona urbana.

A través de la brigada de medi natural de Fomento de Construcciones y Contratas, l'empresa que executa el contracte de la brossa i la recollida de residus de Reus, s'arranjarà el camí de Riudoms a Vila-seca. També es netejarà el camí del Mas d'en Blasi i els laterals de la C-14 a la zona de l'escola de pilots CESDA, als laterals del camí de les Puntes i als del camí del Mas de la Serena.

L'arranjament de barrancs i camins, entre ara i l'hivern

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants de Reus al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Segons informa l'Ajuntament de Reus, s'ha donat resposta a la petició de les associacions de veïns de la zona nord. En concret, es durà a terme la neteja del barranc de la Font dels Capellans del barri Gaudí, entre el camí de la Pedrera del Còbic i el passeig de la Boca de la Mina.

En la mateixa línia s'actuarà al barranc dels Cinc Camins i al del Roquís on, a més, circula una de les rutes marcades sota l'etiqueta d'itineraris saludables Rutes Reus. La regidoria de Medi Ambient té previst seguir arranjant altres camins del terme municipal, però ho farà «un cop passi l'època de pluges de la tardor» segons es detalla des del consistori.

Els pròxims dies també se senyalitzarà la zona de seguretat de Reus. Abans del dotze d'octubre, dia en el qual comença la temporada de caça, quedarà marcat el perímetre en el qual no es pot practicar si no és a través de l'obtenció d'una autorització excepcional que ho permeti per evitar danys a l'agricultura.

El regidor de l'àrea, Daniel Rubio, manté que «des de la regidoria continuem treballant per deixar els camins en les millors condicions, tant pels seus usuaris habituals com per promoure la pràctica esportiva i de lleure i poder fer-los servir per moure’ns, fer esport i fer salut».