GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Cap de setmana amb afectacions de trànsit amb motiu de la Cursa de la Dona de Reus

La iniciativa reivindicativa i solidària arriba a la seva setena edició amb l'objectiu de seguir creixent en participació
Cap de setmana amb afectacions de trànsit amb motiu de la Cursa de la Dona de Reus | Twitter

 

 

Aquest cap de setmana, dies 4 i 5 de maig, el Servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana de Reus implementarà un seguit de prohibicions d'estacionament i talls en diversos carrers de la ciutat, amb motiu de la celebració de la Cursa de la Dona 2019.

 

D'aquesta manera, estarà prohibit aparcar al llarg de tot el recorregut de la cursa des del dissabte a les vuit del vespre, fins al diumenge a les tres de la tarda; mentre que la circulació es tallarà de manera puntual durant el pas de les corredores. De la mateixa manera, el dispositiu de mobilitat també preveu talls puntuals en alguns carrers adjacents al recorregut.

 

Les millors imatges de la Cursa de la Dona de Reus 2018 | TarragonaDigital

 

Setena edició de la Cursa de la Dona de Reus

La Cursa de la Dona de Reus arriba a la seva setena edició amb l'objectiu de tornar a superar el nombre de participants de les anteriors edicions d'aquesta iniciativa reivindicativa i solidària. Com en els anys anteriors, tots els beneficis que s’obtinguin es destinaran a la Fundació Lliga per a la Investigació i Prevenció del Càncer (FUNCA), grup de recerca en oncologia de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus.

 

La cursa comptarà amb un circuit urbà de 4,4 km, si bé, una vegada més, hi haurà una cursa preliminar adreçada als infants i diferents espais d'animació a la plaça de la Llibertat i en altres punts del recorregut.

 

Així doncs, la setena edició de la Cursa de la Dona tindrà lloc el diumenge a partir de les onze del matí, i recorrerà els següents carrers de la ciutat: Plaça Llibertat, avinguda Prat de la Riba, avinguda del President Companys, carrer Sant Joan, plaça Prim, raval de Jesús, raval Martí Folguera, raval Robuster, raval Pallol, plaça Catalunya, raval Santa Anna, plaça Prim, carrer Llovera, plaça Llibertat, carrer de Josep Anselm Clavé, plaça d’Anton Sabater Esteve, carrer del Doctor Robert, avinguda de Sant Jordi, plaça Pompeu Fabra, avinguda de Sant Jordi I plaça de la Llibertat.

 

 

Et pot interessar: