Pla obert de l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, en roda de premsa a l'Ajuntament

Carles Pellicer suspèn les seves vacances i es reincorpora a l'alcaldia de Reus

L'alcalde torna «atesa l'excepcionalitat del moment, per seguir amb la feina duta a terme i vetllar per la salut dels reusencs»

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha decidit suspendre les seves vacances davant de la delicada situació que viu la ciutat arran de la pandèmia de la Covid-19. Després de les normes excepcionals dictades pel Departament de Salut i les mesures excepcionals preses pel Comitè d’Emergències del consistori, Pellicer torna a agafar les regnes de l’alcaldia.

L’alcalde, que fins ara gaudia de les seves vacances, ha volgut agrair «la bona feina feta» pels tinents d’alcalde Daniel Rubio i Montserrat Vilella, al capdavant del municipi, «en uns dies que ha calgut prendre tot un seguit de mesures extraordinàries per afrontar la situació sanitària». Pellicer torna «atesa l’excepcionalitat del moment, per continuar la feina duta a terme i vetllar per la salut i la seguretat del conjunt de la ciutadania».

Mesures complementàries

El Comitè d'Emergències de l'Ajuntament de Reus va decidir ahir divendres adoptar mesures complementàries de competència municipal per reduir el risc de rebrot a la ciutat. Concretament, i per un període provisional de 15 dies a partir de la publicació de la resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), tancarà els parcs municipals, les instal·lacions esportives municipals a l’aire lliure i zones de jocs infantils. Alhora, reforçarà la desinfecció de la via pública a la ciutat, començant pels barris en els quals s’han iniciat els cribratges. El Departament de Salut ha endurit les mesures preventives per la Covid-19 a Reus, amb restriccions més estrictes que a Barcelona i Figueres.

Així, queden prohibides les trobades de més de deu persones i es limita l’aforament al 50% en bars i restaurants, tant a l’interior com a l’exterior. Tampoc es podrà consumir a les barres dels establiments. Es restringeix l’aforament en cerimònies religioses al 33% i en esdeveniments culturals i esportius, al 50%.

El comitè s’ha fet seves les mesures anunciades per la consellera de Salut. En paral·lel, l'alcaldessa en funcions, Montserrat Vilella, ha mantingut una reunió amb representants del sector econòmic de la ciutat per explicar-los les noves mesures adoptades pel Departament de Salut i les mesures complementàries del consistori. A la reunió també hi ha assistit la regidora de Seguretat, Convivència i Civisme, Dolors Vázquez; i la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles.


Comentaris
Josep
Que fem ?, vols que et fem un monument ?. Quin personatge !!!!!.. Hi ha gent que no ha fet vacances, hi ha gent que no sap que es fer vacances, hi ha gent que no en farà mai. La gent no cobra la barbaritat que cobres tú, dic barbaritat comparat amb lo que fas. No tens vergonya i no has tingut mai. Jo no t'he vist mai treballar, saps que vull dir, aixecar-te a les 6 del mati fer 10 hores i sense porta la contraria al amo si no , vas al carrer, te sona de algo aixó ?. No tens vergonya.
Julià
Ara falta que torni la Presidenta de la Diputació Naomi Llaurador; que també està desapareguda; i ja tenim la parella d'asos per salvar Reus del virus.