Més carrers en obres durant el 2019 a Reus en el pla de millora de voreres

S'hi afegeixen els barris Pastoreta, Sol i Vista, Muralla, Niloga i Sardana

Després que sortís a licitació les obres de remodelació de les voreres dels carrers de fins a vuit barris de Reus, avui divendres 4 de gener s'afegeixen nous carrers en aquest pla de millora de voreres. Amb un pressupost de 168.761,14 euros, s'hi sumen els  barris Pastoreta, Sol i Vista, Muralla, Niloga i Sardana.  Principalment es realitzarà una millora de les voreres dels carrers i es faran nous passos de vianants.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants de Reus al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

 

S'afegeixen 5 barris al pla de millora de voreres

Com avançàvem el 31 de desembre a  TarragonaDigital.com, fins a vuit barris de Reus, durant aproximadament tres mesos rebran una millora de les voreres, remodelaran els passos de vianants i milloraran els paviments. Aquest projecte va sortir a licitació el passat desembre i avui, divendres 4 de gener han sortit a licitació nous carrers de fins a cinc barris diferents de la ciutat per ser millorats.

Millores al barri Pastoreta i Sol i Vista

Al Barri Pastoreta es realitzarà un arranjament de la vorera senar del carrer de Macià Vila així com de la vorera oest al carrer Penyíscola, també es farà una millora de la vorera del carrer Miami i al carrer Pere el Cerimoniós a l'alçada del número 62 es realitzarà una ordenació de la vorera. Al barri de Sol i Vista  millorarà la vorera al raval de Sol i Vista i es portarà a cap un arranjament de la vorera a la rotonda de l'avinguda de Falset amb el carrer de Recasens i Mercadé.

El barri Muralla, amb més carrers en obres

El barri Muralla serà un dels més afectats pel pla de millora de carrers. Al carrer Muralla en el lloc que fa canonada amb el carrer Don Bosco, es millorarà la vorera i es farà accessible entre el carrer Muralla i el carrer de Don Bosco. Al carrer Alcalde Segimon fins al carrer Alcover també es millorarà ala vorera i es farà accessible per a totes les persones.

Parking municipal Pastoreta Reus
Plaça de la Pastoreta a Reus | Miguel Cabrerizo

 

A la cruïlla sencera del carrer Alcalde Segimon amb el carrer Muralla es realitzaran  quatre passos de vianants i es farà un arranjament de voreres,  aquesta mateixa actuació també es realitzarà a la cruïlla entre el carrer d'Alcalde Segimon amb el carrer Morell. Finalment es procedirà a fer una millora del voltant de l'escocell i un arranjament de voreres, al carrer del Roser i carrer Vilallonga fins a la rotonda.

Nous passos de vianants al barri Niloga i Sardana

Al barri Niloga  es milloraran tots els passos de vianants i es portarà a cap un arranjament de les voreres del carrer de Domènech Soberano.  Al barri Sardana  concretament al carrer de la Sarda, es portarà a cap una millora de les voreres d'aquesta zona.

En total durant aproximadament tres mesos els barris Pastoreta, Sol i Vista, Muralla, Niloga i Sardana, juntament amb els barris Mas Vilanova, Escorxador, Ample, Horts de Miró, Mineta, Immaculada, Juroca i Mare Molas estaran amb obres. Tot aquest pla de millora de voreres té un pressupost de 450.359,93 euros.