GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L’oferta de casals d’estiu a Reus ja està activa a la web municipal

L'Ajuntament de Reus posa a disposició de la ciutadania set casals d'estiu per aquest 2019
Diversos casals d'estiu de Reus van a les piscines municipals de la ciutat | Ajuntament de Reus

 

L'estiu està a punt de començar i amb ell les vacances escolars dels infants i a només un mes perquè l'alumnat deixi les classes, l'ajuntament de Reus ja ha publicat els diferents Casals d'Estiu que s'organitzen a la ciutat. Aquests espais que acullen als alumnes en època d'estiu estan vinculats als centres educatius, al Casal d'Estius adaptat adreçat a infants i joves amb diversitat funcional i al Casal d'Estiu de primera infància adreçats als infants de 0 a 3 anys.

 

Casals d'escoles, entitats o esplais de Reus

Aquests casals estan organitzats per les associacions de pares i mares dels diversos centres educatius de Reus, entitats culturals o esplais de la ciutat que han rebut la subvenció 2019 de l'Ajuntament de Reus. La característica comunica que tenen tots aquests casals és que porten a cap una tasca treballada des del cooperativisme, el lleure i l'educació.

 

Imatge d'un casal d'estiu a l'escola Pi del Burgar amb un taller de responsabilitat animal | Ajuntament de Reus

 

El preu d'aquests casals és de 40 euros per setmana, des de les nou del matí fins a la una del migdia, la majoria. En el cas de les famílies monoparentals, nombroses i les que facin una segona inscripció, el preu serà de 38 euros. Un total de cinc esplais més el casal d'Estiu Adaptat i el de Primera Infància al Mas Pintat, són els que desenvolupa l'ajuntament per aquest estiu.

 

Diversitat de casals d'estiu a Reus

El Casal de Lleure '19 – AEG Ben Enllà; 'Una aventura nova cada setmana!', es realitza del 25 de juny fins al 2 d'agost al Col·legi La Salle i la inscripció es fa a través del web o a l'AMPA de l'escola. Casal Joan Rebull; 'Embarca't amb nosaltres!' es realitza del 25 de juny al 2 d'agost i del 2 al 6 de setembre a l'escola i les inscripcions es fan a l'AMPA del centre.

 

Casal La Vitxeta; 'Un estiu de conte!' es porta a cap del 25 de juny al 2 d'agost i del 2 al 6 de setembre a l'escola i els interessats es poden apuntar a l'AMIPA de l'escola. Casal Pi del Burgar; 'Ciència al Pi!' del 25 de juny al 2 d'agost i del 2 al 6 de setembre al centre educatiu i els interessats es podran apuntar a l'AMPA de l'escola. Casal Fem-nos Amics; 'Un casal mitològic!' del 25 de juny al 7 de setembre a l'escola Prat de la Riba i a la parròquia de Sant Joan, els interessats es poden apuntar a l'esplai.

 

Imatge d'una edició del Casal d'Estiu Primera Infància a Mas Pintat | Ajuntament de Reus

 

Un casal d'estiu adaptat i per nadons

Casal d'Estiu Adaptat; amb tallers d'hipoteràpia, de creativitat, teràpia de gossos, musicoteràpia, sortides i activitat aquàtica que es realitza de l'1 al 26 de juliol a l'Escola General Prim i per inscriure's s'ha d'enviar un correu a alba.ampa@gmail.com.

 

D'altra banda el Mas Pintat organitza un casal d'estiu per a la primera infància adreçat a usuaris de 0 a 3 anys i germans fins als 6 anys. Aquest casal es durà a terme des del dia 5 al 30 d'agost i les classes es distribuiran segons la demanda i les edats dels nadons oferint un servei des de les 8.00 hores a les 15.00 hores.