L'Arribada i la Cavalcada dels Reis d'Orient a Reus en fotografies!

Els Reis d'Orient s'adapten a la pandèmia i arribaran a Reus per quedar-se durant dies

Acamparan al parc Sant Jordi i els nens i nenes podran saludar-los amb inscripció prèvia i reserva d'hora

La pandèmia de la Covid-19 està canviant la planificació de tots els actes i activitats que hi ha arreu i, en visió de futur, ja s'estan preparant pels primers esdeveniments multitudinaris del 2021. El que arriba primer i fa més il·lusió a la canalla, així com als més grans de les cases, és l'arribada dels Reis d'Orient. Amb antelació, la ciutat de Reus ja s'ha anticipat i ha organitzat l'arribada de Ses Majestats, impedint que la pandèmia esfumi la màgia d'aquest dia. 

Un dels moments més importants és la Cavalcada de Reis la nit del 5 de gener. Enguany, però, amb les circumstàncies que hi ha, no es farà, així com tampoc hi haurà la tradicional entrega de les claus de la ciutat a la plaça del Mercadal als Reis d'Orient per part de l'alcalde Carles Pellicer, segons explica canal Reus.

Una acampada reial al parc de Sant Jordi

Com la situació no permet grans aglomeracions de gent, s'ha posat a la disposició de Ses Majestats tot el parc de Sant Jordi perquè es puguin acomodar en un campament durant dies, avança el citat mitjà. D'aquesta manera, els nens i nenes podran anar a veure als Reis d'Orient i saludar-los.

Una de les fórmules que s'estan treballant és que, en petits grups de gent, amb inscripció prèvia i reserva d'hora, les famílies puguin anar fins al parc per veure el campament reial. En aquest, hi haurà les carrosses dels Reis d'Orient, a més de tot el que hauran portat durant el seu llarg viatge. Tampoc s'obliden dels nens i nenes, ja que hi haurà un espai habilitat per poder dipositar la seva carta amb els desitjos més especials, així com un lloc on es prepararan els regals que es lliuraran la Nit de Reis.

Aquestes mesures són possibles perquè es podran realitzar entrades al parc esglaonadament, és un lloc a l'aire lliure, i la sortida es pot fer per l'altra punta, evitant aglomeracions.


Comentaris