El Cementiri de Reus acull la quarta edici贸 del Concert per al record

La iniciativa s'emmarca en la voluntat dels Serveis Funeraris de divulgar el patrimoni hist貌ric, art铆stic i cultural del Cementiri General
Pante贸 dels fills il路lustres de Reus al Cementiri General de la ciutat | Jordi Ol脿ria

 

El Cementiri General de Reus acollir脿, el proper dijous 11 de juliol a dos quarts de nou del vespre, el Concert per al record, que enguany celebra la seva quarta edici贸 repetint en un escenari d'all貌 m茅s especial. La Banda Simf貌nica oferir脿 un concert que, amb motiu de la celebraci贸 d'enguany s'inclou en l'Any Roseta Mauri 鈥攓ue dedica una atenci贸 especial a la ballarina reusenca鈥 comptar脿 amb la col路laboraci贸 de les escoles de dansa del Centre de Lectura, de l'Escola Artis i de l'Escola N煤ria D铆ez.

 

Els Serveis Funeraris pretenen fomentar la divulgaci贸 d'un espai amb tant patrimoni

La iniciativa de celebrar el Concert per al record en un lloc com el cementiri, aix铆 com es va fer l'any passat, es deu a la voluntat dels Serveis Funeraris de Reus i el Baix Camp de fomentar la divulgaci贸 i el record d'un espai amb tant patrimoni hist貌ric, art铆stic i cultural com aquest. L'edici贸 passada va comptar amb la participaci贸 especial de l'Orfe贸 Reusenc, en l'any del seu centenari, i tamb茅 de la Banda Simf貌nica, que van interpretar diverses peces musicals i van llegir alguns fragments literaris, amb la voluntat de recordar i commemorar totes les persones enterrades en el recinte.

 

Imatge de la Banda Simf貌nica en un concert a Lleida | TarragonaDigital.com

 

Aquesta iniciativa s'organitza de manera simult脿nia en nombrosos cementiris d'altres ciutats catalanes i d'arreu d'Europa amb motiu de la celebraci贸 de la Setmana Europea dels Cementiris, que impulsa l'Associaci贸 de Cementiris Significatius d'Europa. Enguany, Josep Baiges i Helena Tarrag贸 seran els encarregats de conduir l'acte, que es dur脿 a terme al bosquet de pins situat davant del Centre d'Interpretaci贸, espai on antigament s'ubicava el mausoleu del General Joan Prim.

 

Per poder assistir a l'acte, que tindr脿 una capacitat limitada de 500 persones, caldr脿 omplir un formulari d'invitaci贸 a trav茅s de la p脿gina web dels Serveis Funeraris de Reus i el Baix Camp a partir del dijous 4 de juliol a les nou del mat铆. Les entrades, que es poden reservar nom茅s fins a quatre per persona, s'hauran de presentar el mateix dia del concert.