GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Centre de Lectura de Reus acull l'exposició de Mémora, 'Gent gran. Font de saviesa'

Mémora inaugurarà l'exposició el pròxim dijous 28 de març

L'exposició 'Gent gran. Font de saviesa' romandrà al Centre de Lectura de Reus fins l'abril | ReusDiari.cat

 

El pròxim dijous 28 de març a les 19.00 hores Mémora inaugurarà l'exposició 'Gent gran. Font de Saviesa' al Centre de Lectura de Reus, que romandrà oberta fins al dia 20 d'abril. L'objectiu principal és potenciar la bellesa de la vellesa. En un context actual en el qual la discriminació social a la gent gran, així com la consegüent disminució de la seva qualitat de vida són una realitat, la posada en marxa d'iniciatives com aquesta pretenen fer ressò de la importància d'implementar la igualtat de possibilitats entre la gent gran i la resta de la societat.

 

L'exposició constarà de tres espais diferenciats. El primer és una exposició fotogràfica, la qual convidarà a la reflexió a tots els seus visitants. En ella es farà una mostra de les diverses situacions a les quals la gent gran ha de fer front en el context actual. La dignitat i la saviesa d'aquestes persones queda palesa en una exposició que mostra tots els seus encants. 

 

El segon dels espais és una col·lecció d'objectes i recursos publicitaris que permetran retornar al passat a tots aquells que la visitin. Records físics carregats d'història per tal de conscienciar de la vida de la gent gran que, algun dia, els va custodiar. El tercer i últim dels espais convidarà a tots els assistents a la participació. Un taller replet d'activitats d'escriptura i dibuix. 

 

Una exposició que convida a tots els assistents a la participació

A banda dels tres espais establerts, l'exposició també comptarà amb un altre taller, al qual es requereix inscripció prèvia. Aquest s'anomena 'Instagram de la memòria' i va dirigit a la gent gran. Les activitats acollides es podran conèixer a la mateixa exposició, on també es detallarà el procés d'inscripció. 

 

L'horari de visites serà de dilluns a divendres, de 17.00 a 22.00 hores i els dissabtes de 17.00 a 21.00 hores, des del 28 de març fins al dia 20 d'abril.