El Centre Cívic Llevant de Reus, en una imatge d'arxiu

Els centres cívics de Reus presenten les activitats d'estiu per recuperar la vida col·lectiva

Els equipaments municipals s'obriran a la fase 3

La xarxa de centres cívics de Reus ha presentat la seva programació de cara a aquest estiu, amb un grapat d'activitats gratuïtes adaptades a la nova normalitat. L'agenda d'activitats, però, manté els mateixos objectius de cada any: gaudir de l'estiu, donar resposta a la demanda tradicional de cursos i taller i consolidar l'orientació dels equipaments municipals com a espais per potenciar les relacions ciutadanes i associatives dels usuaris.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants de Reus al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

L'Ajuntament de Reus t√© previst reobrir tots els equipaments de cara a la fase 3 del desconfinament, prevista pel 8 de juny. La reobertura es far√† amb les noves mesures de prevenci√≥ i seguretat, amb limitaci√≥ d'aforament, per tal de continuar prevenint la Covid-19. De moment, durant el mes de juny, els centres c√≠vics del Carme, Mestral i Mas Abell√≥ estaran oberts mat√≠ i tarda; el centre c√≠vic Ponent nom√©s a la tarda, i els centres Migjorn i Llevant, nom√©s al mat√≠. 

Les activitats d'estiu, comen√ßaran el 15 de juny i s'allargaran fins al 10 d'agost, sota el nom 'Amb gana d'estiu? T'esperem'. Totes les activitats seran gratu√Įtes i pretenen convidar la ciutadania a recuperar la vida col¬∑lectiva i social, sempre respectant la salut. Per aix√≤, des dels centres c√≠vics s'han dissenyat activitats per gaudir de les relacions personals, com ara sortides, exposicions, visites, tallers de gastronomia, activitats f√≠siques, xerrades i concerts a la fresca. Totes les activitats s'han adaptat i est√† previst realitzar-les en espais oberts, sales de grans dimensions o fins i tot de manera telem√†tica.

A m√©s, els centres c√≠vics de Reus celebraran, com cada any, la Diada de Sant Jordi, que enguany s'ha traslladat al mes de juliol. S'instal¬∑laran paradetes de llibres a l'exterior i es far√† un taller de roses, les lectures confitades (online) i la xerrada 'Q√ľestionant a cupido'.

Es pot consultar el calendari d'activitats a la p√†gina web de l'Ajuntament de Reus. Paral¬∑lelament, l'Ajuntament tramita la devoluci√≥ dels imports pagats de les matr√≠cules dels cursos i tallers de la programaci√≥ de primavera que no es van arribar a realitzar a causa del decret d'estat d'alarma. Actualment, la regidoria est√† realitzant aquest proc√©s amb trucades personalitzades als usuaris.