Imatge d'un assaig de la primera obra del cicle, 'Que (no) mori el teatre!'

El cicle 'Projecte Bartrina' de Reus, un mes de teatre i música respectant les mesures de seguretat

Aquest divendres el teatre Bartrina acull el primer espectacle, 'Que (no) mori el teatre!'

Aquest divendres, 21 d'agost, comença a Reus el cicle d'espectacles 'Projecte Bartrina', dirigida per Francesc Cerro-Feran, Rosa Mateu i Jordi Vall, que combina diferents disciplines com ara l'art en viu, la poesia, el teatre familiar i la música. L'obra 'Que (no) mori el teatre!', amb les entrades gairebé exhaurides, serà l'encarregada d'encetar la programació, a dos quarts de deu de la nit, al Teatre Bartrina.

Realitzada a partir de diverses dramatúrgies  contemporànies mesclades, 'Que (no) mori el teatre!' és un espectacle transgressor  que emergeix d'una societat que ha oblidat el valor fonamental  que és la cultura i el teatre en un moment de crisi  global humanitària i espiritual. Una obra molt adient  en els temps que corren.

El mateix teatre Bartrina  serà, de fet, un dels escenaris més freqüentats pel cicle, juntament amb la plaça exterior i el Jardí de la Casa Rull. Aquest projecte forma part d'una línia estratègica per al Consorci del Teatre Bartrina i també per a la regidoria de Cultura, una de les línies que marca el mateix  Pla d'Acció Municipal.

Imatge d'un assaig de la primera obra del cicle, 'Que (no) mori el teatre!'
Imatge d'un assaig de la primera obra del cicle, 'Que (no) mori el teatre!' | cedida

Entrades per reserva i aforament limitat

Les entrades  es poden adquirir al web del teatre Bartrina, o a la taquilla  de dimarts a divendres de sis a vuit de la tarda. El servei de taquilla del teatre es va reobrir  fa unes setmanes després d’uns mesos d’inactivitat per la Covid-19. De fet, per a extremar les mesures sanitàries i de seguretat necessàries, l'aforament ha estat limitat a vuitanta  localitats.

Cada persona pot comprar com a màxim cinc  localitats per espectacle i les entrades són nominals. Les entrades només es poden adquirir de forma anticipada fins a vint-i-quatre  hores  abans de l’espectacle. El preu és de cinc euros per les actuacions que es fan a l'interior del Bartrina i al Jardí de la Casa Rull. Són gratuïts  els que es fan a la plaça del Teatre.