Cinc quilòmetres de cua a la T-11 per un accident

S'hi han vist implicats diversos vehicles
La T-11 ha registrat fins a cinc quilòmetres de retenció a causa d'un accident | Cedida

 

Cinc quilòmetres de retencions han col·lapsat l'entrada de Reus aquest migdia venint des de Tarragona. Al quilòmetre 11 de la carretera T-11 s'hi ha produït un accident sense ferits que ha implicat diversos vehicles, entre ells i segons testimonis presencials, un cotxe utilitari de color vermell i un camió, que ha quedat travesser a la via. El Servei Català de Trànsit confirma l'abast de la incidència.

 

Cua llarguíssima a la carretera que connecta Tarragona i Reus aquest migdia. El 112 ha rebut l'avís, quan passaven set minuts de la una del migdia, que hi havia hagut un accident a la T-11, a l'altura de Reus. A la zona de la sortida que també connecta amb la carretera de Montblanc, diversos vehicles s'han vist implicats en un accident que, sortosament, no ha provocat ferits de cap consideració.

 

Per tal d'alleugerir la retenció, que ha provocat fins a cinc quilòmetres de cua, la circulació es desviava en direcció a l'autovia A-7 a través de la sortida de Bellissens, a escassos metres de la zona directament afectada per l'accident.

❗Notícia en ampliació. La redacció de Tarragona Digital està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@tarragonadigital.com, per Facebook a TarragonaDigital/, per Twitter a @TGNdigital o per WhatsApp o Telegram al : +34 639 048 422.