El cinema, protagonista a tots els racons de La Fira Centre Comercial de Reus

Xerrades d'actors i directors, interpretació, maquillatge... 'La Fira Studios' es converteix en un espai ideal pels amants del setè art
El cinema protagonista a tots els racons de La Fira Centre Comercial de Reus | Miguel Cabrerizo

Del 19 al 22 de novembre, la Fira Centre Comercial de Reus acull 'La Fira Studios', que dins la campanya 'Més Experiències', traslladarà a tots els visitants al món del cinema. Una oportunitat per conèixer de primera mà directors, actors i actrius en diferents xerrades i master class, però també de convertir-se en part del setè art interpretant escenes cinematogràfiques o deixant-se maquillar per professionals.

D'aquesta manera, del dilluns al dimecres, de cinc de la tarda a vuit del vespre, tothom que ho vulgui podrà demostrar el seu talent interpretant l'escena d'una pel·lícula, a l'espai de 'La Fira Studios', a la Planta Baixa de l'edifici; una activitat que més enllà de passar una bona estona, portarà els millors intèrprets a formar part de la base d'actors i actrius de l'Escola de Cinema de Reus.

Els mateixos dies, també de cinc a vuit, tots els assistents podran disposar i participar del taller de maquillatge i caracterització de cinema i fantasia; una bona opció perquè els més menuts s'enduguin un record inoblidable.

Master Classes cinematogràfiques

Per altra banda, el dimarts 20 i el dijous 22, acolliran tres Master Class molt especials que s'impartiran als cinemes Axion.

La tarda de dimarts, de cinc a set, el compositor visual Luis Tinoco, reconegut per treballar en pel·lícules com Interstellar, Hercules, The Thracian wars, El Pacto i sèries com Sé quien eres, oferirà una xerrada sobre efectes visuals al cinema.

D'altra banda, tant dimarts com dijous, de set de la tarda a deu de la nit, les millors actrius i actors de doblatge, Lluís Posada, Núria Mediavilla, David Brau i Marta Barbarà, parlaran sobre la seva professió i els secrets del món del cinema.

Finalment, el dijous 22 de novembre, de cinc a set de la tarda, Fernando Truyols, figura emergent del cinema espanyol i Premi Goya 2012 al millor curtmetratge, per 'El Barco Pirata', farà una xerrada sobre direcció cinematogràfica per a tots aquells que hi estiguin interessats o que vulguin descobrir-lo.

El cinema protagonista a tots els racons de La Fira Centre Comercial de Reus | Laia Solanellas

José Corbacho a la Gala Final del concurs de curts

En el marc del concurs de curtmetratges que es va celebrar el passat cap de setmana del 3 i 4 de novembre, els Cines Axion acolliran la Gala Final amb la projecció dels curts finalistes i l'entrega de premis. Una Gala Final que comptarà amb l'irreverent i polifacètic actor, director i humorista, José Corbacho.

Una oportunitat per gaudir dels primers passos i el talent dels alumnes de l'Escola de Cinema de Reus, que van participar en aquest concurs formant grups de tres persones i elaborant un curt amb només un cap de setmana. El guanyador s'endurà una beca de 1.000 euros per a la seva formació cinematogràfica, a més de poder conèixer de ben a prop i escoltar els consells del veterà cineasta de l'Hospitalet de Llobregat.

L'Imperi Gal·làctic arriba a La Fira Centre Comercial

Més enllà de 'La Fira Studios' però sense deixar enrere el cinema, del 19 al 24 de novembre tots els amants de la saga Star Wars tenen una cita a La Fira.

El centre comercial acollirà una exposició de rèpliques i diorames basades en aquestes pel·lícules que s'ubicarà a la Planta Segona; una exposició que es complementarà amb la desfilada de la Legió 501 d'Star Wars, que dissabte marxarà per tots els espais de La Fira.

Del 19 al 24 de novembre tots els amants de la saga Star Wars tenen una cita a La Fira | Star Wars

"VÍDEO: Crits en la rebuda de García-Margallo al Círcol de Reus" "ALERTA: Nous robatoris en negocis de Reus"