firaReus tanca el 13è Saló de la Moto amb 50 marques exposades

Hi han participat 26 expositors i s'han pogut veure fins a 500 motos exposades
Fans de les motos visiten el Saló de la Moto a firaReus | Àngel Ullate

 

El Saló de la Moto, la fira de referència dels aficionats a les motos de les comarques de Tarragona, ha tancat el vespre d’aquest diumenge, 5 de maig, després d’un cap de setmana ple d’activitats i contractes comercials. Durant aquests tres dies, s’han pogut veure fins a 500 motos exposades, moltes de les quals són les darreres novetats de les marques presents a la fira. Enguany el saló ha arribat a la seva 13a edició i ha comptat amb 26 expositors amb un total de 50 marques exposades.

El president del Comitè Executiu, Isaac Sanromà, ha assegurat que «el Saló de la Moto és un certamen de cita obligada pels aficionats a les dues rodes, que troben a firaReus totes les novetats i un gran aparador de marques i models».

La Saló de la Moto s’ha consolidat com un certamen de referència del sector que es realitza en una bona època de l’any pel que fa a les matriculacions. Per aquest motiu, la fira és una ocasió excel·lent per conèixer les últimes novetats del sector de les dues rodes.

El Saló de la Moto ha ocupat una superfície d’11.000 metres quadrats | Àngel Ullate

 

El Saló de la Moto ha ocupat una superfície d’11.000 metres quadrats, repartits en 6.500 metres quadrats de recinte firal, amb la zona expositiva i la trobada Custom Sunday que organitzen els Amics de la Moto, i més de 4.000 metres quadrats de l’Auditori Exterior de firaReus.  

El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha afirmat que «el Saló de la Moto és un reflex del bon moment que viu el sector, el qual s’ha fet evident també en el gran nombre de novetats presentades i de marques presents a la fira».

50 marques presents al Saló de la Moto

Les marques presents al Saló de la Moto han estat: Sherco, Scorpa, CF Moto, Mitt, Goes, KSR, Lambretta, Brixton, Malaguti, Beta, TRS, Zontes, Fantic, Benelli, Wattan, Peugeot, Yamaha, Ducati, Sym, Macbor, Kawasaki, Triumph, Moto Guzzi, Piaggio, Derbi, Aprilia, Vespa, Royal Enfield, Daelim, Hyosung, Rieju, KTM, Kymco, MH Motorcycles, Aixam, Quadro, UM, SWN, RIYA, Sumco, Scomadi, Ecooter, BMW, Suzuki, Harley, Benelli, Fantic, Huqsvar, Kewai i Honda.

"ATENCIÓ: La zona de Reus que podria patir un canvi radical" "FORTA POLÈMICA entre partits a Reus a pocs dies de la campanya"