EN DIRECTE

Els veïns es concentren a Torreforta i fan camí cap a l'AEQT abans de la gran manifestació

Comencen els treballs a l'aparcament soterrat de l'Hospital Sant Joan de Reus

Les intervencions seran perquè l'aparcament s'integri a la xarxa munipal de pàrquings de la ciutat
Imatge d'arxiu de l'Hospital Sant Joan de Reus | Isma Llanes

 

L'Ajuntament de Reus ha informat que el pròxim dilluns, 18 de març, està previst que comencin els primers treballs per tal d'adequar l'aparcament subterrani de l'Hospital Sant Joan de Reus a la xarxa municipal de pàrquings. En la primera intervenció es renovarà la pintura de l'equipament i, un cop finalitzi la renovació de la pintura, es procedirà a canviar la maquinària i s'incorporaran caixers automàtics i màquines per controlar l'accés com les que, al llarg d'aquest any, s'han instal·lat a la resta de la xarxa municipal. L'objectiu és integrar el pàrquing subterrani a la xarxa de pàrquings que gestiona l'empresa Reus Mobilitat i Serveis aquest 2019.

 

Els treballs de pintura no seran una molèstia pels usuaris

Es preveu que els treballs de pintura s'allarguin dos mesos i s'han programat per poder mantenir els serveis i, d'aquesta manera, poder minimitzar al màxim les molèsties als usuaris del recinte. Segons informa l'Ajuntament de Reus, els treballs de pintura només afectaran el 25% de l'aparcament, deixant en funcionament la resta de la zona amb places d'estacionament accessibles, per fer-ho possible, els treballs de pintura es faran en cinc fases. L'aparcament de l'Hospital té una superfície de 17.450 metres quadrats i disposa d'unes 700 places.

 

Més millores al pàrquing de l'Hospital Sant Joan de Reus

Un cop finalitzin els treballs d'adequació del pàrquing subterrani, es preveu que l'aparcament s'integri al sistema d'abonaments multi pàrquing de la xarxa municipal amb una tarifa inferior a la que hi ha fins al moment, d'aquesta manera, el preu de l'aparcament passaria de ser de 8 euros al dia a un màxim de 4 euros al dia. Les millores però, no acaben aquí. D'altra banda, l'Ajuntament de Reus també informa que, per tal de facilitar l'entrada als usuaris, s'està tramitant la contractació de la construcció d'un nou accés al pàrquing de l'Hospital, el qual seria a la rotonda principal de l'avinguda de Bellissens.

 

El passat mes de novembre, l'Ajuntament de Reus anunciava l'acord amb l'empresa concessionària dels aparcaments de l'Hospital Sant Joan i de l'edifici Tecnoparc, Iridium, per fer una reforma integral a l'aparcament del recinte hospitalari de la ciutat amb l'objectiu de resoldre els problemes d'aparcament que hi ha al voltant d'aquesta zona de la ciutat.