ÚLTIMA HORA

Els ERTO deixen sense feina ja a 48.352 persones a la demarcació de Tarragona

Compte enrere per al Parc de Nadal de Reus

Tindrà «jugar i ballar» com a eixos temàtics
Parc de Nadal de Reus 2018 | Àngel

 

Aquest divendres 27 de desembre a la tarda obrirà portes, amb la 41a edició, el Parc de Nadal de Reus. Oferirà una vuitantena d'activitats per a totes les edats fins al quatre de gener, amb l'excepció del dia 1, que estarà tancat. L'horari es manté igual que els darrers anys, de tres de la tarda a nou del vespre, i l'única excepció serà el dimarts 31 de desembre, que tancarà a les vuit.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

L'Any Roseta Mauri i la Ciutat del Bàsquet Català que ha acollit Reus aquest 2019 es traduiran, aquests dies, a les instal·lacions del Tecnoparc. Són els eixos temàtics del Parc de Nadal i, per tant, les activitats que s'hi duguin a terme hi estaran relacionades. Tot plegat en un espai de més de 6.000 metres quadrats que comptarà amb estands interiors i exteriors, on es manté l'aposta de l'any passat per les activitats sense cost afegit.

 

El recinte exterior va acollir, l'any passat, passejos en poni | Àngel Ullate

 

El 2018 va deixar enrere les atraccions de fira, que no estaven incloses amb l'entrada al Parc, i es van oferir passejos en poni, un circuit de karts i un de patinets elèctrics. La sorpresa de quines seran les activitats que hi haurà enguany es desvelarà divendres. Enguany s'incorpora, a l'oferta de l'espai, pistes de bàsquet 3x3 i altres activitats esportives. Les entrades infantils costaven cinc euros i, enguany, en valdran tres, el mateix preu que pagaran els adults per entrar al recinte.

 

El Parc de Nadal de Reus ofereix activitats per a tots els gustos i per a totes les edats | Àngel Ullate

 

Dansa i solidaritat al Parc de Nadal de Reus

Pel que fa al ball, prendrà protagonisme al teatre del Parc de Nadal de Reus. Tal com explicava durant la presentació d'enguany el regidor d'Esports, Pep Cuerba, «la Coordinadora de Danses Tradicionals de Reus i la Coordinadora de Dansa de Reus compaginaran tallers de danses del Seguici Festiu i exhibicions de grups petits». L'eix temàtic no serà l'única novetat d'enguany, sinó que també s'incorpora una faceta solidària.

 

En l'edició de l'any passat es van poder veure diferents models de patinets elèctrics | Àngel Ullate

 

Cadena SER impulsa la campanya 'Cap nen sense joguina' a la qual l'Ajuntament de Reus se suma a través del Parc amb la recollida solidària de joguines noves que, després de posar-se en marxa a Barcelona ha arribat a la ciutat. Encara en l'àmbit social, la Fundació Noelia, l'Associació Supera't de persones amb TEA de Reus comptaran amb un espai per fer divulgació de la seva tasca, i l'activitat que organitza el Càmping Serra de Prades servirà per col·laborar amb l'AFANOC, l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya.

Més notícies de la categoria Reus