Imatge d'arxiu d'un concert de Rocío Márquez

La cantant de flamenc Rocío Márquez actua aquest dimecres al Teatre Fortuny de Reus dins el Festival Accents

Márquez és una de les millors veus del flamenc actual | Les entrades anticipades ja es poden adquirir a la pàgina web

El cicle 'Som Flamencs' del Festival Accents arriba a la seva data més esperada, la del pròxim dimecres 23 de desembre de 2020. A partir de les vuit del vespre, arribarà al Teatre Fortuny de Reus la música de Rocío Márquez, una de les grans estrelles actuals del flamenc espanyol.

Un concert que anticiparà les festes de Nadal, les entrades anticipades del qual ja es poden adquirir de manera virtual a la pàgina web del Festival Accents, per un preu d'entre 18 i 22 euros.

Rocío Marquez és una de les grans veus del flamenc actual, nascuda a Huelva l'any 1985, s'ha convertit en un dels referents i el nom més cotitzat als festivals de flamenc d'arreu de l'estat, així com la resta del món, amb cites programades a París, Bèlgica, Luxemburg i fins i tot Puerto Rico.

Després de quatre exitosos discos, Márquez arriba a Reus després de presentar, el 2019, el seu darrer treball titulat Visto en el Jueves (2019). En aquest disc, compta amb la col·laboració del guitarrista català Canito, considerat com un dels grans 'tocadors' del gènere flamenc.

El duo Rocío Márquez  i Canito  serà el que arribarà a Reus per primera vegada aquest dimecres, en el que serà el seu debut a les comarques de  Tarragona.

La programació 'Som Flamencs' és la continuació del cicle 'Reus és Flamenc', que es va celebrar el 2014. El certamen finalitzarà al mateix  Teatre Fortuny de Reus el pròxim  28 de desembre, amb l'actuació del grup local  Alquímia Flamenco, qui celebra el seu 15è aniversari  dalt dels escenaris, amb una actuació que comptarà amb diversos convidats i sorpreses.