Última Hora

Atropellament mortal a Rodalies entre Tarragona i Torredembarra

Els 'Crazy Dunkers' realitzaran una exhibició de bàsquet acrobàtic a Reus

Dissabte 30 de març la plaça de la Llibertat acollirà la mostra d'acrobàcies
Els 'Crazy Dunkers' actuaran a Reus a la plaça de la Llibertat | Cedida

 

La plaça de la Llibertat de Reus acollirà una exhibició de bàsquet acrobàtic el pròxim dissabte 30 de març, amb motiu de Reus Ciutat del Bàsquet Català 2019. El grup 'Crazy Dunkers' seran els protagonistes d'aquest espectacle amb dues sessions d'exhibició i durant la jornada, es portaran a cap diverses activitats d'entreteniment per a tots els públics.

Inauguració dels actes de la Ciutat del Bàsquet Català 2019 | Ajuntament de Reus

 

Acrobàcies del bàsquet a la plaça Llibertat

Amb motiu que Reus enguany és la Ciutat del Bàsquet Català, durant tot l'any es realitzaran diverses activitats relacionades amb el món del bàsquet. En aquesta ocasió els 'Crazy Dunkers' portaran a cap tota mena de piruetes amb la pilota, en dues sessions, una al matí a les 12.30 hores i l'altra a les 18.00 hores a la plaça de la Llibertat.

Els 'Crazy Dunkers' a Reus

Els 'Crazy Dunkers' són un grup d'esportistes de gran nivell a escala mundial que han realitzat més de 1.000 espectacles acrobàtics als cinc continents. Les esmaixades més espectaculars envairan la plaça de la Llibertat amb l'ajuda d'un o més trampolins. Els 'Crazy Dunkers' són 11 esportistes d'origen francès que van fent espectacles relacionats amb el bàsquet.

  

  

A més, els 'Crazy Dunkers' tenen diversos rècords en la seva disciplina com l'esmaixada més llarga, de 6 metres i 20 centímetres i el número més gran de salts amb esmaixades, realitzat en 30 segons.

Març i abril de bàsquet a Reus

Les activitats en relació a Reus Ciutat del Bàsquet Català 2019 no acaben aquí, i durant els dies 12, 13 i 14 de març el CB La Salle Reus organitza la jornada esportiva 'XII Hores Mini Bàsquet Germà Ramon'. Els partits de bàsquet es portaran a cap a diferents pistes de la ciutat de Reus.

El mes d'abril serà un dels mesos forts d'activitats en relació a l'any del Bàsquet Català, amb actes com la recreació antiga d'una competició de bàsquet masculí i femení, el 27 d'abril a la plaça del Mercadal, l'exposició '100 anys del Bàsquet Català del patí al parquet', el mateix dia al Museu de la plaça de la Llibertat o un seguit de formacions, concursos i activitats en relació al món del bàsquet.

Tambe et pot interessar:

"OBRES: L'Ajuntament de Reus aprova la Taula de Treball amb els veïns barri del Carme" "La precampanya per les municipals a Reus ja arriba al menjador de casa"