GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Cremen dos contenidors i la vegetació d'una finca a Reus

Els dos contenidors van incendiar-se al barri Gaudí en mitja hora | A la finca es van cremar uns 100 m² de matolls
Imatge d'arxiu d'un contenidor cremant-se | Laia Solanellas

 

La nit de dijous 21 de març a Reus, va estar protagonitzada per les flames. Els Bombers de la Generalitat van rebre fins a tres avisos per incendis a la capital del Baix Camp, tots abans de les dotze de la nit. Dos contenidors de brossa van començar a incendiar-se a ahir al barri Gaudí i posteriorment, els bombers van haver de traslladar-se al camí de la Selva del Camp per extingir un altre incendi en una finca privada que va cremar més de 100 metres quadrats de matolls.

 

Dos contenidors cremats en mitja hora

El cos de bombers de Reus va rebre el primer avís de foc ahir, quan faltaven sis minuts per les onze de la nit. Al carrer Terol va començar a cremar un contenidor de brossa i els bombers van extingir les flames ràpidament. Posteriorment, a les 23.30 hores un altre contenidor de brossa també es va cremar, a l'altura del número 7 del carrer de Bisbe Grau. Una dotació, respectivament va desplaçar-se fins al lloc dels fets on van extingir les flames en poc temps.

 

Crema part d'una finca a Reus

D'altra banda, a les 23.40 hores de la nit, els Bombers de la Generalitat van rebre un altre avís d'incendi. En aquesta ocasió a una finca particular ubicada al camí de la Selva del Camp. Les flames van cremar fustes i material de construcció que hi havia a la finca, i una superfície d'uns 100 metres quadrats de vegetació. En aquest incendi va treballar una dotació dels bombers que en menys de mitja hora va extingir el foc.

 

Un incendi crema 3.800 m² de vegetació a Bonastre

A les 14.16 hores d'ahir 21 de març al municipi de Bonastre, al Baix Penedès, es va originar un foc en una zona forestal situada a la carretera que va de Bonastre a Albinyana, al Camí de la Marquesa. En total van cremar uns 3.800 metres quadrats de vegetació forestal i fins a cinc dotacions i un helicòpter dels Bombers es van traslladar a la zona per treballar en les tasques d'extinció. Segons els Bombers, el foc estava controlat a les 16.29 hores, que van remullar la zona.

 

També et pot interessar: