Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

PORTADES

Les portades d'avui dimarts, 25 de juny

Crema un cotxe a l'avinguda de Pere el Cerimoniós de Reus

Fins al lloc dels fets s'ha desplaçat una dotació dels bombers
El vehicle ha cremat a l'alçada del número 16 de l'avinguda de Pere el Cerimoniós de Reus | Maite Crua

 

Un vehicle, concretament una furgoneta, ha començat a cremar durant la tarda d'avui, dissabte 2 de març a l'avinguda de Pere el Cerimoniós de Reus. Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís de l'incendi quan passaven cinc minuts de les sis de la tarda. I s'han adreçat fins al lloc dels fets per extingir les flames.

 

Els bombers també han netejat la via per prevenir accidents de trànsit | Maite Crua

 

Fins al lloc de l'incendi s'ha desplaçat una dotació dels bombers que han extingit les flames sense cap mena de complicacions. D'altra banda, també han realitzat tasques de neteja de la calçada per prevenir possibles accidents i garantir la seguretat en la circulació d'aquesta via. L'incendi ha causat força exptació entre el veïnat i la clientela dels bars del costat.

 

Una dotació de bombers s'ha desplaçat fins al lloc dels fets per extingir l'incendi | Maite Crua

 

Una crema de fulles i neumàtics es descontola a Reus

Aquest esdevé el segon incendi que es proclama a Reus en menys de dues hores, avui dissabte 2 de febrer, ja que els Bombers de la Generalitat també han realitzat una intervenció a la urbanització El Pinar. Una crema primerament controlada d'uns matolls i neumàtics finalment ha acabat descontrolant-se i els agents dels bombers han hagut d'intervenir. Fins a dues dotacions de bombers han treballat per apagar les flames al carrer Gironès, concretament al número tres.

 

Imatge d'un bomber en les tasques d'extinció de l'incendi a la rambla del President Francesc Macià | Bombers

 

Crema un contenidor soterrat a Tarragona

D'altra banda, al municipi de Tarragona també hi ha hagut un incendi aquesta tarda de dissabte. En aquesta ocasió ha cremat un contenidor soterrat que se situava a la rambla del President Francesc Macià. Un incendi on han intervingut el personal dels Bombers de la Generalitat i que l'han pogut controlar de manera ràpida.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies més importants de Reus. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris