Crema la cuina del restaurant Peixateries de Reus

El carrer Raval de Sant Pere s'ha tallat a la circulació perquè poguessin actuar els serveis d'emergència
L'incendi ha començat a la fregidora de la cuina del restaurant Peixateries | Jordi Olària

Aquest matí, s'ha incendiat la cuina del restaurant Peixateries de Reus, situat a la plaça de les Peixateries Velles. S'ha iniciat l'incident quan ha començat a cremar la fregidora del local mentre els treballadors l'estaven utilitzant. Segons ha pogut saber TarragonaDigital, el fill del propietari del negoci ha entrat al local quan s'ha declarat l'incendi per evitar, amb els extintors, que el foc se seguís propagant més enllà de la zona on s'ha originat.

S'ha incendiat la cuina del restaurant de la plaça de les Peixateries Velles | Jordi Olària

Els Bombers de la Generalitat s'han desplaçat al lloc dels fets amb tres dotacions, a més dels agents de la Guàrdia Urbana de Reus, que han tallat la raval de Sant Pere i han comptat, també, amb el suport de les patrulles a peu que hi havia al centre arran del dispositiu especial de Nadal. Pel que fa al Sistema d'Emergències Mèdiques, el SEM, hi ha destinat una dotació que ha hagut d'actuar per afectacions lleus. En concret, en dues de les persones que eren al local quan s'ha produït el foc, que han patit una inhalació lleu de fum.

Els Bombers estan treballant per apagar les flames del restaurant Peixateries de Reus | Jordi Olària

Testimonis presencials expliquen que també s'ha atès una de les treballadores que ha patit un atac de nervis arran de l'incident. En tots els casos s'han pogut atendre les persones afectades a la mateixa ambulància del dispositiu i se'ls ha donat d'alta al vehicle mateix, sense necessitat de traslladar-los. Els Bombers han donat per controlat l'incendi quan passaven dos quarts d'una del migdia, quan ha deixat de sortir fum del local.

Els Bombers han donat per finalitzat l'incendi cap a dos quarts d'una del migdia | Jordi Olària

En ple centre de Reus i en dates nadalenques, l'incident ha generat força expectació. Desenes de reusencs s'han aturat a la part superior o inferior de les Peixateries Velles per saber què provocava tant d'aldarull. Des de lluny, tres dotacions dels Bombers, un cotxe de la Guàrdia Urbana i l'ambulància del SEM feien témer afectacions pitjors que les que s'han acabat produint.

"Operatiu policial específic per les festes de Nadal a Reus" "La Generalitat podria, finalment, no assumir el dèficit del 2017 de l'Hospital de Reus"