Crema gairebé tota una masia a l'autovia T-11, a Reus

Fins a tres dotacions dels Bombers de la Generalitat han treballat per extingir les flames
Masia que ha començat a cremar a l'autovia T-11 de Reus | Bombers

 

Una masia de camp, al terme municipal de Reus, ha començat a cremar aquest matí de dissabte dia 27 d'abril. Concretament la masia està situada a l'autovia T-11, al quilòmetre 9 d'aquesta carretera. Els bombers han rebut un avís d'incendi quan passaven vint minuts de les sis del matí.

 

 

 

Els Bombers de la Generalitat en les tasques d'extinció del foc a la masia de Reus | Bombers

 

Ha cremat l'interior de la masia

Fins a tres dotacions dels Bombers de la Generalitat s'han desplaçat al lloc dels fets per extingir les flames, les quals han cremat l'interior de la masia. A causa de l'incendi part del sostre del mas ha col·lapsat i ha quedat malmesa l'estructura de l'immoble. En aquest incendi cap persona ha resultat ferida i gran part de la masia ha quedat malmesa, excepte dues habitacions de l'immoble.

 

 

 

 

300 metres quadrats de vegetació a Deltebre

Els Bombers de la Generalitat van actuar ahir, dia 26 d'abril, a la tarda en un incendi de vegetació al municipi de Deltebre, a la comarca del Baix Ebre. Amb una dotació, els bombers han aconseguit apagar les flames que cremaven canyes i matolls, el qual s'ha donat per extingit quan passaven dos quarts de vuit de la tarda.