L'economista Gay de Liébana oferirà una ponència a l'URV de Reus aquest setembre

L'acte servirà per presentar l'Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears a la Facultat d'Economia i Empresa del Campus Bellissens
Jose María Gay de Liébana oferirà una ponència en la presentació de l'Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears. | TarragonaDigital.com

 

El pròxim dijous 19 de setembre, la Facultat d'Economia de la Universitat Rovira i Virgili del Campus Bellissens URV de Reus acollirà un acte institucional celebrat per l'Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears (APTTCB). Organitzat per la Delegació de Tarragona de l'Associació, servirà per presentar-la al territori una associació que es dedica a representar i defensar els interessos professionals i econòmics del col·lectiu, i entre altres, comptarà amb la participació especial del reconegut economista José María Gay de Liébana.

A banda de donar-se a conèixer, l'Associació de Tècnics Tributaris vol presentar-se com un col·lectiu de referència en el món dels tributs i pretén aconseguir que la ciutadania associï la figura del tècnic tributari com el seu assessor fiscal de confiança. És per això, que durant tota la tarda, a partir de dos quarts de cinc, s'aniran duent a terme diverses conferències i xerrades amb persones destacades del món de l'economia i emprenedors.

Gay de Liébana, la flor i nata dels economistes, al Campus Bellissens

Durant la tarda, es duran a terme cinc conferències a l'Aula Magna de la Facultat d'Economia i Empresa. La ponència de l'economista barceloní José María Gay de Liébana, acadèmic de la Reial Acadèmia Europea de Doctors i un dels economistes més ben valorats de l'àmbit, moderada pel president de l'APTTCB, Joan Torres Torres, «Economia Disruptiva i Finances amb sexapil», serà la més destacada i l'última de totes, a dos quarts de set. Abans, però, serà precisament el president de l'APTTCB, Joan Torres Torres, l'encarregat d'inaugurar la jornada amb la conferència «Les claus del codi de bones pràctiques tributàries», a les 16.45 hores.

La Facultat d'Economia i Empresa de la URV a Reus serà l'escenari de la presentació. | URV

 

Després d'aquest acte inicial, arribarà la ponència «Emprendre en femení», en què participaran Mercè Dalmau Cortès, propietària de la Bodega Clos Galena, encarregada de servir els seus vins al Sopar de la Cerimònia de Premis Nobel a Suècia; Inmaculada Vázquez Labella, professora associada de la URV i fundadora de la Consultoria de Màrqueting i Estratègia per a Empreses i Emprenedors; i Maribel Vicente Aicua, vicepresidenta primera de l'APTTCB. L'acte acabarà amb un còctel per a tots els assistents. L'entrada és gratuïta però necessita prèvia inscripció. Per tal d'inscriure-s'hi, es pot fer a través de la pàgina web de l'APTTCB, el seu correu electrònic o el telèfon 977 233 484.

"Enxampen un home 'in fraganti' venent heroïna al carrer a Reus" "🎊ACTES I HORARIS: Tots els actes de la Festa Major de Misericòrdia a Reus!"