GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Mas Mainer de Reus comptarà amb un element de jocs infantils de grans dimensions

La cúpula amb jocs interactius a l'interior farà 4 metres d'alçada
Les obres per la instal·lació de l'element de joc infantil a Mas Mainer ja han començat | Cedida

 

Al parc de Mas Mainer, al barri Niloga de Reus, tindrà un nou element de jocs infantils de grans dimensions. En aquesta zona de la ciutat els operaris ja han començat les tasques d'instal·lació del nou parc infantil, que s'emmarca en el projecte Pla de Millora Urbana 6.01 Mas Mainer. La nova peça interactiva ha començat a instal·lar-se durant aquesta setmana.

 

Nou element infantil a Mas Mainer

Aquest element de joc infantil completa el projecte d'urbanització de la zona verda de 6.000 m² inaugurada el març de l'any 2018. La nova instal·lació s'emmarca —després de convertir l'espai en una zona verda, i a l'espera que part del solar s'acabi utilitzant per ampliar les instal·lacions de l'escola Joan Rebull— en el projecte Pla de Millora Urbana 6.01 Mas Mainer. La zona infantil és la segona fase d'aquest projecte.

 

Imatge virtual de la nova figura de jocs infantils | Cedida

 

Una cúpula de grans dimensions

Les obres del nou espai de jocs infantils han començat aquesta setmana amb la preparació del terreny on s'hi ha d'instal·lar la nova estructura. El nou element consistirà en una figura de grans dimensions en forma de cúpula, on els infants podran enfilar-se mitjançant unes cordes. A l'interior també hi haurà altres elements de jocs infantils. La cúpula farà 4 metres d'alçada i 8 d'amplada.

 

Aquest parc, situat a l'avinguda de l'onze de setembre de Reus, és el resultat del desenvolupament del projecte urbanístic del Pla de Millora Urbana 6.01 Mas Mainer. En aquest espai es van adequar certes zones del solar per col·locar-hi més jardineria amb la plantació de l'arbrat. La creació d'una zona esportiva amb dues pistes de bàsquet, dues pèrgoles i diversitat de mobiliari urbà amb bancs i papereres.

 

La zona verda de Mas Mainer de Reus | TarragonaDigital

 

Creació de parcs infantils a Reus

En les darreres setmanes Reus està posant a punt diversos parcs infantils a la ciutat. Un d'ells és el parc d'Àngel Guimerà al barri dels Poetes, on es crearà una zona d'higiene per gossos, un terra tou per a caigudes i es tancarà el parc a les nits. D'altra banda al camí de Roquís el Parc del Roquís serà una realitat aquest estiu, les obres, que es preveu que durin tres mesos, començaran en qüestió de setmanes després que s'hagi adjudicat el contracte.