Lliurament del Premi Mobilicat a Reus Transport

L’empresa municipal Reus Transport rep el Premi Mobilicat per la seva gestió durant els mesos de pandèmia

El premi reconeix la tasca realitzada per les administracions en matèria de mobilitat i transport

L’empresa municipal  Reus Transport ha rebut el Premi Mobilicat, atorgat per la revista que porta el mateix nom, per garantir el  servei públic de mobilitat durant els mesos de pandèmia

La revista, editada per l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU), ha creat aquests premis amb l'objectiu de reconèixer la tasca realitzada per les administracions, com ajuntaments, organitzacions o entitats, en activitats relacionades amb el transport públic i la mobilitat.

El Premi d'Honor d'enguany estarà compartit  entre els operadors de transport públic de Catalunya, empreses públiques i privades; així com les empreses de  serveis de neteja, seguretat i altres, «ja que des de l’inici de la pandèmia han garantit la mobilitat universal, especialment en les etapes més dures dels confinaments».

El premi ha estat lliurat per l'associació a  Reus Transport, com un dels principals operadors de Catalunya. Marina Berasategui, presidenta de l'empresa municipal, ha estat l'encarregada de rebre'l.