GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Reus obrirà una Escola de Youtubers el 2019

El local de l'escola se situarà a la raval de Santa Anna
L'Escola de Yotubers veurà la llum al 2019  | Eedida

 

La ciutat de Reus tindrà una Escola de Youtubers l'any vinent. En aquest espai es formaran a aquelles persones que desitgin esdevenir uns grans professionals del món dels vídeos. Aquesta iniciativa pionera al territori podria veure la llum a meitats de l'any 2019, i el local d'aprenentatge se situaria a la raval de Santa Anna de la capital del Baix Camp.

 

Escola de Youtubers a Reus

Aquesta acadèmia ensenyaria a les persones que hi participarien a poder arribar a dedicar-se de manera professional al món de YouTube. Amb aquest projecte l'alumnat aprendria coneixements de formació i professionalització en la realització de vídeos amb un objectiu professional. Cada cop hi ha més persones que es dediquen, de manera professional, a gravar vídeos i penjar-los en aquesta plataforma, ja que aquest és el seu treball i és com es guanyen la vida professionalment.

 

El local de l'Escola de Yotubers estarà a la raval de Santa Anna | TarragonaDigital.com

 

Gravar-se i editar de manera professional

Un dels principals incentius d'aquest col·lectiu són les empreses patrocinadores, que remuneren a aquells que es fan vídeos i els pengen perquè ensenyin els seus productes. Però abans que els promotors busquin als youtubers, aquests s'han d'haver fet un nom en el món de YouTube. En l'Escola de Youtubers es formarà a aquelles persones interessades en el món de l'edició i la gravació.

 

Imatge d'arxiu del 'youtuber' Ismael Prego, conegut com Wismichu | Cedida

 

L'Escola de Youtubers formarà en l'àmbit audiovisual

Amb aquesta iniciativa s'ensenyarien nocions bàsiques de la plataforma, així com les claus per arribar a professionalitzar la tasca de gravar vídeos. Molts joves tenen com a referència a persones que es dediquen a gravar vídeos com El Rubius, Willyrex, Wismichu o Luzugames, són alguns dels youtubers més coneguts a l'estat espanyol, persones que van començar a fer les seves primeres passes al món de YouTube amb una càmera i les seves cases com a escenaris. Aquestes persones ara es dediquen professionalment a fer vídeos i sumen milions de visites als seus canals.

 

La futura Escola de Youtubers a Reus estarà destinada a aprendre tot el necessari per ser un youtuber amb aspiracions i formació professional. Encara que es desconeix la data exacta que es posarà en marxa l'escola de Youtubers a Reus, aquesta iniciativa podria veure la llum a meitats de l'any 2019.