Imatge d'arxiu de la terrassa d'un bar de reus

L'Ajuntament de Reus inspecciona el compliment de les mesures de prevenció en uns 350 establiments

La regidoria de Salut intensifica la vigilància durant el juliol i l'agost en establiments d'alimentació i restauració

Les campanyes habituals de la regidoria de Salut de Reus per vigilar el compliment de les mesures de seguretat alimentària s'han intensificat durant el juliol i l'agost per revisar també que s'estan aplicant les mesures de prevenció de la Covid-19.

Els consultors de l'ajuntament han visitat 346 establiments d'alimentaciórestauració a la ciutat. El 89% han implantat les mesures corresponents i un 83% hi han incrementat les tasques de neteja i desinfecció habituals.

A la resta de locals les mesures ja s'aplicaven o s'hi ha detectat mancances. Els establiments amb deficiències se'ls ha fet un advertiment i s'estudiaran les mesures a prendre.

L'Ajuntament de Reus va publicar al maig un seguit de recomanacions per als establiments d'alimentació i restauració i per a tota mena de comerços. La regidoria de Salut i Ciutadania valora "positivament" els resultats de la campanya i el fet que "el teixit comercial d'alimentació i restauració de la ciutat hagi adaptat la seva activitat a la situació sanitària".


Comentaris
Pitu C
Com sempre arriben tard i el mal ja està fet.